Есента засичах 1-2 пъти при преобладаващо градско - 6-7 л/100

С Голфа извънградско падам под 4л/100

gogomil49 написа:Amtela написа:Няма ли някой тук с 6 цл. дизел Пасат 5 - Супърб - А6 да каже колко разход дава зимата в реални условия че ако дава 10л. не виждам смисъл да държа мойта бангия дето иска 8л. зимата
Суперб 2,5 ТДИ автоматик ми дава зимата между 6 и 7 извън града и 11-12(10-13) градско ,карам кротко.
Kung_Fu_Panda написа: и наливна изпада от време на време
adidas_go написа:Стига с тия разходи 4,5 зимата..Аз със голф 2 1.6 Тд ми изгори 8,9 на мръсна газ извън градско с околна температура около 2,3 градуса.
веселин написа:adidas_go написа:Стига с тия разходи 4,5 зимата..Аз със голф 2 1.6 Тд ми изгори 8,9 на мръсна газ извън градско с околна температура около 2,3 градуса.
![]()
70 или 80 коня е - пак ми се вижда прекалено висок тоя разход
kacarov_dupnitsa написа:лятото минавам 300 км. и колата почва да придърпва, сега зимата минах 250-270 и тогава започна да придърпва-смесено каране градско/извънградско на ГАЗ. Колата е Пасат б3 1.8. моно
здравейте колеги.ако може мнения за разхода на дизел през зимата.на голфчето 4, което е 115кс,пд на борд компа показва среден разход, само в града 11л.струва ми се много, въпреки, че я карам само студена(2-3км гася, след няколко часа пак 2-3 км). извън града гори около 6л на сто.