проблем след проблем не пали

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
WYLIX
Автомобил:
Двигател:

проблем след проблем не пали

Мнениеот WYLIX » Пон 22 фев 2010 22:55

Колеги , дайте съвет .Карам и колата изгасна , отдавна го имам този проблем който не мога да реша , запалих и след малко почна да мига на таблото лампата за аварийните и пак изгасна , при опит да я запаля се губят тоците всичко изгасва.изчаках малко пробвам пак , цветомузика на таблото мигат някой от лампите както и тази с триагалника за аварийните и се чува някакво реле на цака постоянно.забелязах че като дам на контакт и стрелките за оборотомера и км се вдигат малко, стрелката на км отивана 30 км някаде ......писна ми с тази кола .Пасат Б5 97 год AHL мотор , някой ако може да помогне с нещо

Последна промяна от WYLIX на Вто 23 фев 2010 9:13, променено общо 1 път.

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: проблем след проблем

Мнениеот rudoni » Пон 22 фев 2010 23:12

колата е добра и една диагностика ще ти помогне много за да не се ядосваш!не прави като комшията - като му казах ,че му се е повредил един ел модул на мерцедеса /А140/ той отиде и го смени за един опел корса! :D луди хора!мерцедес за опел?!

Потребителски аватар
WYLIX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот WYLIX » Пон 22 фев 2010 23:22

в събота бях при един майстор тъй като колата ми не върви губи мошност закача я за диагностика и на вагком , даде грешка в ланда сондата, изчистия уж работила , после деботомер , после даде и грешка в скоростния датчик , който той каза че бил датчика на разпределителния вал и трябвало някой де да муя оставя...

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rudoni » Пон 22 фев 2010 23:26

колега ,не се прави така! след като е изчистил "грешките" се прави тест пробег 3-5км и отново диагностика! ако се повторят грешките какво е изчистил първия път? нищо!значи ,че те са неизправности ! анеизправности се ремонтират!
:) :да:

Потребителски аватар
WYLIX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот WYLIX » Пон 22 фев 2010 23:31

явно да , ама нали за това ходя на майстор а той а работи а неработи......и гадаят

Потребителски аватар
WYLIX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот WYLIX » Вто 23 фев 2010 9:12

сега я гледах пак , не иска да запали, релето което цака постоянно като сам на контакт е с номер 208 , за какво е това реле и какво може да значи това цъкане постоянно ? че не работи ли ?

Върни се в “Passat”