Здравейте,имам странен проблем с голф4!Преди време както си карам се чу странен шум и след това "стържене" от към скоростната кутия(поне аз така мисля) и забелязах че скоростният лост правеше леко кръговидно движение!Това продължи два-три километра и след това се оправи!После един месец не се случваше нищо ипак по същия начин чух стържене за два километра и се оправи!От тогава вече два месеца не съм имал проблеми!Но от известно време почна втора скорост да влиза доста трудно,особенно сутрин когато е студено!След първата случка преглеждах колата и забелязах че десен мъншон(от вътрешната страна) се е издул!Половината просто наподобява една топка а другата половина си е "оребрена"!Също така сега напоследък при по-висока скорост(130-140км) забелязвам че волана се тресе,дори цялото купе може би се тресе!Надявам се да сте ме рзбрали!

Може ли някой да ми каже от какво може да са се получили тези проблеми???
Да уточня автомобила е VW Golf 4 1.6 AKL 2000г. 101 к.с.!И да знам за проблемната скоростна кутия точно при този модел и съм изчел надявам се всички теми които са в този форум!Но ще помоля някой по разбиращ да ми даде съвет какво да правя!И може ли това да е някакъв проблем с карето!
Благодаря предварително на всички отзовали се!!!
Поздрави,