Питане за централното на Голф 4
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Питане за централното на Голф 4
Има ли начин да се настрои дистанционното да хваща от по-далечно разстояние? В момента сработва от около метър от колата. Алармата и централното са фабрични, дистанционното е в ключа. Батерията, която е в ключа е 2032, 3V.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Питане за централното на Голф 4
Измери батерията при натискане на бутон на колко волта пада!От кога е така? Падал(удрян) ли е силно ключа?
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
a колега какъв ти е ключа сгъваем или обикновен
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Обикновен е ключа. Не е падал (поне не и при мен). Така е, откакто купих колата преди 10 дни.
ЕДИТ: Разглобих го преди малко, но няма как да се измери напрежението, когато се натиска бутон. Едната част, която остава след разглобяването е с платката и бутоните, а на другата е батерията.
ЕДИТ: Разглобих го преди малко, но няма как да се измери напрежението, когато се натиска бутон. Едната част, която остава след разглобяването е с платката и бутоните, а на другата е батерията.
- yarek
- Двигател: AJM 2000
Не мога да разбера за какво ти да действа от далече, представи си че си в някакъв мол, кино, клуб... загубил си ключа, врага го е намерил и още при влизане на паркинга с натискане на бутона той знае с коя кола ще се прибере. Казвам го от собствен опит, на бившата ми служебна кола дистанционно хващаше от поне 50 метра, загубих го веднъж и леших се от служебен GPS и кутия цигари, не знам защо ама за щастие (макар че GPS ми се отрази на заплата) мръсника ми оставил дистанционно на седалка, сигурно е решил че навигацията и марлборо са му достатачни. Извене за оффа.
п.с. и моето хваща от близо, и ме устройва

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
yarek написа:Не мога да разбера за какво ти да действа от далече, представи си че си в някакъв мол, кино, клуб... загубил си ключа, врага го е намерил и още при влизане на паркинга с натискане на бутона той знае с коя кола ще се прибере. Казвам го от собствен опит, на бившата ми служебна кола дистанционно хващаше от поне 50 метра, загубих го веднъж и леших се от служебен GPS и кутия цигари, не знам защо ама за щастие (макар че GPS ми се отрази на заплата) мръсника ми оставил дистанционно на седалка, сигурно е решил че навигацията и марлборо са му достатачни. Извене за оффа.
ако си на голям паркинг и при слизане забравиш да заключиш, изминеш 10м и се сетиш, тря да се връщаш обратно до колата. за тва е удобно да работи на по - дълги растояния
- yarek
- Двигател: AJM 2000
10 м ?
малееее... признавам, случвало се да забравям дали съм заключил, връщал съм се и повече от 10 м макар че винаги беше заключена, ама някак не ме мързи да се върна и да проверя от колкото да изчислявам щещите в пари после 

Някой колега би ли обяснил нуждата от изваждане на страничния панел около таблото с бушоните от упътването което е показал колегата theraven? Това с цел сам да се прикрие хубаво новата антена ли се прави, или има и друга цел?
Малко да поотупам позастарялата тема. Някой прави ли това одължаване на антената за централното? И ако да, има ли резултат?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”