Акт от столична община
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- wishmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Акт от столична община
Здравейте,
днес се прибирам в 14:30, паркирам си колата пред нас, в една кал, излизам половин час след това и колата я няма. Вдигнали я. Аз живея на 30м от един наказателен паркинг където я намерих... Въпроса ми е следния: Имам акт от столична община, затова че съм "паркирал на терен, който е част от зелената система на територията на СО" акта бил от 50 до 500 лв. Някой има ли опит с такива?
днес се прибирам в 14:30, паркирам си колата пред нас, в една кал, излизам половин час след това и колата я няма. Вдигнали я. Аз живея на 30м от един наказателен паркинг където я намерих... Въпроса ми е следния: Имам акт от столична община, затова че съм "паркирал на терен, който е част от зелената система на територията на СО" акта бил от 50 до 500 лв. Някой има ли опит с такива?
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Акт от столична община
wishmaster написа:Здравейте,
не си ли плати на място наказанието?
- wishmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Платих си 29 лева че са ме вдигнали и 10 лв!!! че съм стоял на паркинга. Но този акт си е отделно...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
един приятел изгоря с 500лв че половината кола му била в парка Заимов 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Доколкото знам няма измъкване от този акт, наскоро на половината клиенти на баща ми им писаха подобни актове. Обикновено от общината идват по сигнал, тоест някой се е оплакал от твоето МПС:-)
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако не са ти взели контролния талон и нямаш работа в общината си питай шапката. ако ти донесат накзателното ги плати, ако не - не.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тъкмо ще се научите да не спирате в зелените площи!!!
Тва са градинки за децата, а не паркинги
Тва са градинки за децата, а не паркинги
крайно време е да почнат да глобяват масова за спиране по паркове, градинки и тротоари !
дано стна масова практика да се научат щофетите на ред и дисциплина !
дано стна масова практика да се научат щофетите на ред и дисциплина !
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Подкрепям scuba и Оne
Кална е зоната, защото всички са спирали така, трябва да имаме повече зелени площи.

Кална е зоната, защото всички са спирали така, трябва да имаме повече зелени площи.
- wishmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
О' боже. Ще помоля да ме "извините" че попитах и да заключите темата. Но ако искате може да се запознаеме, да видите възгледите ми, да прецените аз ли съм такъв, който се паркира в градинките, да видите как се паркира в кварталите, да видите изобщо какъв е проблема и тогава да коментирате. Защото тук не става въпрос нито за "дома на село" нито за апартаменто в кв. Левски където има свободни места на паркинга колкото искаш.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wishmaster написа:О' боже. Ще помоля да ме "извините" че попитах и да заключите темата. Но ако искате може да се запознаеме, да видите възгледите ми, да прецените аз ли съм такъв, който се паркира в градинките, да видите как се паркира в кварталите, да видите изобщо какъв е проблема и тогава да коментирате. Защото тук не става въпрос нито за "дома на село" нито за апартаменто в кв. Левски където има свободни места на паркинга колкото искаш.

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
wishmaster написа:О' боже. Ще помоля да ме "извините" че попитах и да заключите темата. Но ако искате може да се запознаеме, да видите възгледите ми, да прецените аз ли съм такъв, който се паркира в градинките, да видите как се паркира в кварталите, да видите изобщо какъв е проблема и тогава да коментирате. Защото тук не става въпрос нито за "дома на село" нито за апартаменто в кв. Левски където има свободни места на паркинга колкото искаш.
И въпреки това зелените площи не са за паркиране, нито тротоарите. Тези дни се замислям как би било излизането от дома с детска количка - mission impossible, защото не е кв. Левски където има свободни места на паркинга колкото искаш.... Ми да се изнесен всички и да оставим само колите.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Аз само чакам да ме нарисуват за това и ще съдя общината че няма къде да спра понеже не са обособили паркинзи те ще ми вземат 500 аз ще си ги искам двойно

- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
znainainai написа:Аз само чакам да ме нарисуват за това и ще съдя общината че няма къде да спра понеже не са обособили паркинзи те ще ми вземат 500 аз ще си ги искам двойно![]()
![]()

Това е проблем не само в София !!!
Ще повярваш ли ако ти кажа че и в град като Ямбол имаме проблеми с паркирането, начупихме плочките пред блока, ама какво да се прави като няма паркинг. Пък сега са плъзнали едни СПООР (Сектор за превенция и опазване на обществения ред), към общината, и вместо да ходят да ловят циганите дето изсякоха парковете, те глобяват с по 20 лв. за половин гума на тротоара, и чакат по най невероятните места!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”