1,8Т губи мощност
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1,8Т губи мощност
наи добре отиди при някои които знае какво прави...скоро свалях турбото на един спринтер CDI има6е съ6тия проблем като твоя този които го ремонтира каза 4е ни6то не е сменял а само го е по4истил понеже този клапан засядал на определени моменти.Тук в стара загора вземат 80лв само за отварянето на турбото...ако сменя не6то цената се увели4ава.
Вчера го взех,но нямах време да пиша.Опрях до услугите на Сакар Ауто направиха диагностика и се оакза че проблема идва от прословутия клапан Н75 имало прекъсната намотка в него.Купих нов клапан монтирах го и засега колата върви доста по добре от както беше,но има още нещо при ускорението и незнам какво е въпреки че ми казаха 4е всичко е наред все пак знам как ми вървеше колата преди и сега!
Колега, надявам се да не се сърдиш че ползвам твоята тема, но проблема ми е сходен.
3-4 пъти усещам, предимно на светофар, оборотите падат с 50 горе долу. Някъде до към 800-850 мисля че е. При подаване на газ колата върви, но не както трябва. Първите пъти си помислих че бензина е проблема, но зареждам все от различни именити бензиностанции и пак се появява. При форсиране на място, колата с мъка стига до 5 000об. и заглъхва. Един приятел ми хвърли идея за Ламбда сонда? Нещо да ме посъветвате, освен диагностиката?
3-4 пъти усещам, предимно на светофар, оборотите падат с 50 горе долу. Някъде до към 800-850 мисля че е. При подаване на газ колата върви, но не както трябва. Първите пъти си помислих че бензина е проблема, но зареждам все от различни именити бензиностанции и пак се появява. При форсиране на място, колата с мъка стига до 5 000об. и заглъхва. Един приятел ми хвърли идея за Ламбда сонда? Нещо да ме посъветвате, освен диагностиката?
fatix радвам се че бяхме полезни и сега яко газ на битала а до колегата sk. по добре направи като колегата отиди на диагностика и ще и излезнат и мръсните гащи успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”