Дебитомер за 2.0 16V 136 коня пасат б3
Дебитомер за 2.0 16V 136 коня пасат б3
Здравейте колеги искам да ви попитам къде точно се намира дебитомера на този мотор, че искам да го сваля и провера. Механичен инжекцион-е?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дебитомер за 2.0 16V 136 коня пасат б3
по добре не пипаи.ти не знаеш къде се намира а как тогава мислиш че щте го оправиш.по добре се свържи със stenly.да ти погледне колата
благодаря за отговора, но не ми помага ще потърса помощ от колегата когато вида че немога да се оправа.Благодаря на секи който сподели къде се намира това животно при механичната инжекция?
Поздрави
Поздрави
- olele39
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AUY 4motion
А махнахте ли газовата на този Пасат?
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За съжаление има газова и да се оправи на бензин пак ще се появят проблеми след известно време в следствие на газта...
mart написа:Здравейте колеги искам да ви попитам къде точно се намира дебитомера на този мотор, че искам да го сваля и провера. Механичен инжекцион-е?
колега ,извинявай ама ти не знаеш къде ти е дебитомера , а смяташ да се оправиш?!как ще стане това?
rudoni написа:mart написа:Здравейте колеги искам да ви попитам къде точно се намира дебитомера на този мотор, че искам да го сваля и провера. Механичен инжекцион-е?
колега ,извинявай ама ти не знаеш къде ти е дебитомера , а смяташ да се оправиш?!как ще стане това?
представи си че досега не съм виждал механичен инжекцион знам го горе долу къде се намира но незнам точно как работи. Вече разбрах как работи говорих с колегата Stenly(много му благодаря за което) и от тук нататък ще се взимат решения. Благодаря на помогналите
Поздрави