Кражба на бензин...
Кражба на бензин...
Преди време един колега беше споделял горчивия си опит в борбата с крадци на бензин. Не можах да намеря темата и затова пиша този пост. Ами първо ми източиха 20 литра. Карам на газ, но бях сипал тия 20 литра + течност за почистване на дюзите (!) с идея да покарам малко на бензин за да не запекат дюзите. Бензина го източиха гадовете, но беше останала резервата. Мислех, че поне нея не могат да източат от Пасата. А ми трябва малко бензин за първоначално палене. Пълната инжекция на газ много трудно пали. Тази сутрин гледам и резервата ми източена. Абе и тия немци са направили детска игра да източиш бензина. Въпросът ми е някой във форума измислил ли е що годе сигурен начин да се предпази от подобни кражби? Мисля да купя капачка с ключ но се съмнявам много да помогне. Моля за съвет.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
При мен ако се отвори капачката на резервоара писва алармата, а и капачката е сменена и самата и ключалка е направена така че да се отключва с контактня ключ. Всичко това го е правил предишния собственик на пасата че беше ахнал от тия крадци, накрая караше колата само с по 10 - 15 литра и взе че му изгоря бензиновата помпа - от трън та на глог.
Ако те интересува как ги е направил тези промени кажи и ще го попитам
Ако те интересува как ги е направил тези промени кажи и ще го попитам
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
orgasmatron написа:При мен ако се отвори капачката на резервоара писва алармата,
тва vaskoto1 го е казвал, че не е хубаво, ако имаш бутон на капака над капачката на резервоара, защото може да стане искра и ...
orgasmatron написа: а и капачката е сменена и самата и ключалка е направена така че да се отключва с контактня ключ
а това не е хубаво, защото може да ти свият капачката и да направят дубликат на ключа и после...
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Кражба на бензин...
B4/101 написа:Преди време един колега беше споделял горчивия си опит в борбата с крадци на бензин. Не можах да намеря темата и затова пиша този пост. .....
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... E%E0%F0%E0
Дано ти помогнат с нещо

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Калифорнийци откриха начин за безплатно пълнене на резервоара
04 Май 2006, 08:11 / Speed Press
Повишението на цената на петрола в САЩ принуди шофьорите да намерят нов способ, с който да зареждат автомобилите си
В Калифорния вече е разпространен хитър метод, с който можете да напълните резервоара си без пари. Когато стрелката удари резервата, отивате на държавния път, където ви свършва горивото. На специалната отсечка винаги има евакуационен патрул, чиято работа е да помага точно в тези случаи. Патрулът ще ви изведе от трасето и ще ви напълни резервоара безплатно.
“Всяка сутрин имаме поне един случай на шофьор със свършило гориво. Представям си какво ще се случи, когато цената на бензина стане 4 долара на галон”, коментира работник от евакуационния патрул.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”