здравейте, от много време ни се върти в главата една мисъл с двама колеги и приятели да си направим фирма.
реших, че не си струва губенето на време и регистрирането и от нас, затова искаме да се обърнем към посредническа кантора, бихте ли препоръчали някоя? ако има някой, ползвал услугите на някого, ще е добре да сподели, защото в гугъл излизат доста кантори, фирми, адвокати и тн.
и още нещо само информативно, идеята е интернет сайта, да бъде собственост на фирмата. в момента домейна е мой, кодът е на тримата. как да се процедира, че да стане всичко собственост на фирмата и всеки да отговаря с дяловете си?
благодаря предварително

регистрация на оод, дайте съвет
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
регистрация на оод, дайте съвет
Последна промяна от assd на Чет 25 фев 2010 22:04, променено общо 1 път.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Re: регистрация на оод, дайте съвет
Почти всеки адвокад може да ви направи регистрацията на фирмата. Утре мога да ви дам телефон на адвоката, който ние ползваме 

искам само да кажа, че си регистрирахме фирмата в една фирма, на име "кадастра" (няма да давам линк, да не е реклама).
много съм доволен - за 3 дена и 307 лв само, с включен хонорар, всичко е готово. печата не е включен в цената, но варира от 20 лева до малко повече в зависимост какъв искате.
вече съм управител на оод
ще запазя името за сега в тайна, но ще се чуе, защото от вчера се работи много усилено по разработката на голям портал-сайт,голяма и професионална фирма за уеб дизаин вече работи тоест (че кода ни е много постен и базов :Д:Д), съдружниците ми дават само пари, аз давам идеи, че пари нямам
това е
много съм доволен - за 3 дена и 307 лв само, с включен хонорар, всичко е готово. печата не е включен в цената, но варира от 20 лева до малко повече в зависимост какъв искате.
вече съм управител на оод

ще запазя името за сега в тайна, но ще се чуе, защото от вчера се работи много усилено по разработката на голям портал-сайт,голяма и професионална фирма за уеб дизаин вече работи тоест (че кода ни е много постен и базов :Д:Д), съдружниците ми дават само пари, аз давам идеи, че пари нямам

това е

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
горкия...assd написа:вече съм управител на оод![]()
сега на главата са ти НАП, НОИ, КЗЛД, НСИ...
ако закъсате счетоводно, а по-добре преди да сте закъсали, ЛС

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да не забравиш да си купиш цифров сертификат и много нерви
е така е, ще се осигурявам сам, но трябва да се рискува. писна ми да съм работник на някого и само да ме юркат както сега работя за друга фирма нещо което хич не ми е интересно - с козметиката на една голяма фирма се занимавам 

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
assd написа:е така е, ще се осигурявам сам, но трябва да се рискува. писна ми да съм работник на някого и само да ме юркат както сега работя за друга фирма нещо което хич не ми е интересно - с козметиката на една голяма фирма се занимавам
е поне се въртиш около яки п*тки, кво се оплакваш..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”