сваляне на огледало как? и монтиране на подгрев
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
сваляне на огледало как? и монтиране на подгрев
колеги изпаднаха ми 2 огледала с подгряване от нисан, идеята ми е да изкарам подгрева защотото той е едно като фолио и реотанчета по него, искам да го сложа на моите огледала,обаче ме е страх да изкарам самото огледало(стъкълцето), не съм 100% сигурен че ще станат но трябва да го сваля най напред за да огледам, пускам темата в направи си сам защото искам да монтирам подгрева, ако стане ще кача и снимки,но проблема сега ми е да не спраскам огледалото ето и снимка на огледалото вратата е с малкия прозорец ако има значение
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: сваляне на огледало как? и монтиране на подгрев
Layer мерси много колега, от полза ще е пак,огледалата на нисана ги свалих с дърпане ама на моята не знам длаи е така но май е така, ще пробвам
-
- Автомобил:
- Двигател:
пукнах огледалото ама пак не можах да го сваля,с дърпане ли става работата, с чупене ли
, никой нищо не казва

- Bobcho_82
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: GU+
Ами предполагам че и при теб става с дърпане макар че такива не съм разглобявал до сега. Ето тук се виждат зъбчетата които го държат към механизма.Така и така казваш че си го счупил вече опитаи се да го свалиш като бръкнеш с тънка отвертка и отщипеш зъбчетата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз го свалих и сложих друго обикновенно понеже не можах да си намеря оригинално а оригиналното гледа малко по друго но мерси все пак, поне разбрах начина, махам черния ринг около огледалото защото се отваря малко по голяма възможност да бръкнеш, има 2йно лепещо малко трябва да се нагрее със сешуар или пистолет за гореш въздух и леко със отверката да побутнеш 1 или 2щипчици и излиза но кой да знае, предстои и сваляне на шофиорското огледало при него ще процедирам по този начин, смао да добавя че е пълно с огледала ментета взех за алфа уж,струваше 7лв трябваше само 1 2см да се скъси, и си е като обикновенно огледало върнах го в магазина а стъкларя ми изряза огледало за 1лв, ако някой знае от къде по нета мога да си поръчам огледло(а) и на добра цена нека кажеBobcho_82 написа:Ами предполагам че и при теб става с дърпане макар че такива не съм разглобявал до сега. Ето тук се виждат зъбчетата които го държат към механизма.Така и така казваш че си го счупил вече опитаи се да го свалиш като бръкнеш с тънка отвертка и отщипеш зъбчетата.