Да си купя ли ПОЛО 1.9 ТДИ 2000 г.
Да си купя ли ПОЛО 1.9 ТДИ 2000 г.
Здравейте,нуждая се от сьвет!Харесал сьм си ПОЛО 1.9 ТДИ 2000г. на 160000км за 5400лв. но ще го взема и за по малко!! Мисалта ми е да ме посаветвате дали яи заслужава ,пьк и не сьм карал до сега дизел но чувам добри отзиви!!! Предварително ви благодаря за мненията ви!!!!
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Да си купя ли ПОЛО 1.9 ТДИ 2000 г.
какъв е кода на мотора ?
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
не е от голямо значение,но трябва да знаеш че дизел се изплаща с много каране поне 20000 км годишно двигателите са много здрави,икономични и приятни за каране (много носят на каране и тунинг)повечето им части не са скъпи.
най-скъпите части са маховиците и турбините които са 4 цифрени суми за който трябва да се подготвен психически
най-скъпите части са маховиците и турбините които са 4 цифрени суми за който трябва да се подготвен психически
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Мисля,че няма да сбъркаш с такова дизелче.Качи я на един елкон и виж какво ще излезе.Кола от ръка винаги е нож с две остриета така,че си отваряй добре очите.Успех с покупката 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Колега какво е това поло? Първото Поло с 1,9ТДИ излиза че е 9Н и то след 2001г, а и струва доста повече!?
Вероятно е поло вариант, аз имам такова с двигател AHU. Аз съм доста доволен от колата като мотор и ходова част. Забележките ми са следните: доста скърцат пластмасите вътре, на мен дори ми е счупена пластмасата, която е като рамка на средната конзола. Разбирай използвани са евтини материали. Освен това е доста тясна вътре, като че ли е по-тясна от голф 2. Отзад мястото за пътници е доста скромно. Ако има нещо други - питай:)
Върни се в “Дизелови агрегати”