Колата е пасат Б4 седан,1.8 моно.
Днес малката е пипала нещо по лостчето за заключване и вратата задна дясна не мога да я отворя нито отвън нито от вътре.
Какво ще ме посъветвате да правя.Лостчето при заключване и отключване мърда нагоре и надолу ,но не толкова много като другите.
При затворена врата дали мога да сваля кората?
Проблем със заключена врата
- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Re: Проблем със заклюена врата
кората при затвирена врата не може да я свалиш защото винтовете остават скрити.пробва ли да си поиграеш на отключване и заключване повече пъти с ключа на твоята врата?
Re: Проблем със заключена врата
Колега,откачи акумолатора и пробвай ръчно да я отключиш.Когато вдигаш лостчето едновременно се опитвай да отвориш вратата.На нашата б3 така не можеше да се отвори едната врата и по този начин я отворих.После ако успееш да я отвориш си погледни щивта на механизма на вратата(Виж на другите врати как е и по същия начин го направи).Успех!
Акумулатора няма смисъл да го разкачам, защото машинките не са електрически а с въздух.
Мерси все пак, отивам да я пробвам дано не се счупи нещо....
- passatfan2780
- Автомобил:
- Двигател: aaz 1992
еми то тоя ваздух сещаш ли се от каде идва?ако не се сещаш ще ти дам жокер-има компресорче което прави вакуум чрез електричество,а електричеството мисля че знаеш от каде е в колата

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
marine написа:Акумулатора няма смисъл да го разкачам, защото машинките не са електрически а с въздух.
Айде бе а за двойна степен на централното заключване да си чувал?
znainainai написа:marine написа:Акумулатора няма смисъл да го разкачам, защото машинките не са електрически а с въздух.
Айде бе а за двойна степен на централното заключване да си чувал?
Ами не съм чувал, я ме светнете че така с недомлъвки всеки може. А за акумулатора в смисъл да го пестя мога да го разкача, но иначе няма смисъл, щото едната шлауха да дръпна ми е по лесно...
- passatfan2780
- Автомобил:
- Двигател: aaz 1992
не бе колега когато откачиш акумулатора централното не работи,отключват се само предните врати с ключа ,влизаш ватре и дарпаш ключалката на вратата, която не се отключва и ще разбереш дали ще я отвориш или не
Ок.Тва се казва приказка.Отворих я.Профилактика и смазване и е като нова.Мерси на всички.