Колеги харесал съм си едно Голфче 3-ка и искам мнение от Вас дали си зслужава, дали парите не са му прекалено малко, за това което се предлага и ако има колеги от Монтана и региона, които са го оглеждали или пробвали нека споделят мнение.
Давам линк на самата кола: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11265897048236030&f1=details
P.S. Ако не е тук мястото на темата, моля модераторите да я преместят, но съм нов все още във форума.
Благодаря на всички!

Искам мнение на колегите за една кола-предстояща покупка
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Искам мнение на колегите за една кола-предстояща покупка
Колега да ти кажа с тая клима и тези коне-незнам.Аз бих си вземал 90-те коня мотора,но.....Сега е криза коли евтини колкото искаш,но досега от 64 коли не съм имал хубава и евтина.Ти ще си я караш,ти си знаеш,пък и няма да се жениш за нея.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Питам, защото на мен ми изглежда евтина за тези екстри, които има, както и за годината, в която е произведена, а че няма да се кара от състезатели това е ясно.
- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
Колега според мен си заслужава колата регистрирана, обслужена(това не се знае) но за тези пари 

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Те всичките са обслужени...
И приятел взе една 100% обслужена и след две седмици и изби карантията на улицата... прибра си джантите само
И приятел взе една 100% обслужена и след две седмици и изби карантията на улицата... прибра си джантите само

- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, аз допреди 2 години гарах точно такъв голф, само че без клима, беше 92г 1,8 и 75 кончета - 4 години го карах, абсолютно никакви грижи не ми даде мотора...ами вървеше си, не е състезателен но си вървеше прилично извън града. Вдигах си и си поддържах 150 по магистрала...
А още повече кво му плащаш на тая цена при тия екстри....та с две думи моят съвет е да го взимаш
Успех
А още повече кво му плащаш на тая цена при тия екстри....та с две думи моят съвет е да го взимаш
Успех

- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Колицата е хубава и ако всичко е наред си струва парите. Отдолу са изброени екстри който този едишън въобще няма заводски и много ме съмнява, че тази кола ги има: ABS; Бордови компютър; Ел. Огледала; Ел. Стъкла-само предните две. Климатика е допълнително слаган DIAVIA. Ако не си спокоен шофьор тази кола не е за теб
Кода на мотора е ABU или АЕА, като го напишеш в търсачката ще разбереш силните и слабите страни на този мотор.

- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
Карам същия Пинк Флойд, колегата от горе е прав:
ABS-няма
Бордови компютър-няма
Ел. Огледала-няма
Ел. Стъкла-само предните две
Климатроник-няма
Няма и въздушни възглавници.
Като това е предпоставка да смъкнеш цената ако решиш да я вземеш.
Двигателя моя е АЕА, климатика е допълнително слаган в италия но ако работи не се притеснявай от това.
Лесно се газифицира с обикновенно АГУ.
Доста е пъргава за 75 коня, ако не си любител на високите магистрални скорости са достатъчни.
Да чукна на дърво две години от как я имам не ми е създавала грижи и си ме радва.
Разбирасе зависи от състоянието на конкретния екземпляр, но цената според мен си е реална. Така, че успех и избирай внимателно.
ABS-няма
Бордови компютър-няма
Ел. Огледала-няма
Ел. Стъкла-само предните две
Климатроник-няма
Няма и въздушни възглавници.
Като това е предпоставка да смъкнеш цената ако решиш да я вземеш.
Двигателя моя е АЕА, климатика е допълнително слаган в италия но ако работи не се притеснявай от това.
Лесно се газифицира с обикновенно АГУ.
Доста е пъргава за 75 коня, ако не си любител на високите магистрални скорости са достатъчни.
Да чукна на дърво две години от как я имам не ми е създавала грижи и си ме радва.
Разбирасе зависи от състоянието на конкретния екземпляр, но цената според мен си е реална. Така, че успех и избирай внимателно.
glarus85 написа:Питам, защото на мен ми изглежда евтина за тези екстри, които има, както и за годината, в която е произведена, а че няма да се кара от състезатели това е ясно.
Враца, Монтана = не се занимавай. Особено пък като е с добри екстри и много добра цена.
- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един написа:
Враца, Монтана = не се занимавай. Особено пък като е с добри екстри и много добра цена.
е тва пък как го изчисли

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
miti_kamenov написа:Един написа:
е тва пък как го изчисли![]()
Да купиш кола оттам-веднага се сещам за "Гепи"-Брад Пит дето продаваше караваната

- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
icoico написа:miti_kamenov написа:Един написа:
е тва пък как го изчисли![]()
Да купиш кола оттам-веднага се сещам за "Гепи"-Брад Пит дето продаваше караваната
що в София,Дупница,Пловдив и т. н. тия дето продават коли да не са светци

По темата:мисля че цената е реална

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
двигателя 1.6 или 1.8 е?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”