Много ясно е че трябва да го отнесеш!
Защо си паркирал в тревата?
Акт от столична община
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Акт от столична община
Един комшия върти бизнес с стари коли и има около 30-тина коли паркирани върху тревни площи. Това потвъждава всеобщото мнение, че не всички ги лови закона.
"Пред закона всички са равни, но закона не винаги е равен за всички"
п.п. Нещо такова беше!
п.п. Нещо такова беше!
radi_nrj написа:Един комшия върти бизнес с стари коли и има около 30-тина коли паркирани върху тревни площи. Това потвъждава всеобщото мнение, че не всички ги лови закона.
напише една жалба до столична община през виртуалното деловодство и ти Гарантирам ,че ако е така както го описващ за всяка кола ще има глоба по 500 лв
http://www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp
същотъо важи и за всички останали Граждани на София, на които им пукак какво се случа и какво не - пишете им - резултати има - проверено многократно лично от мен !
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
До като не се научим да спазваме законите глобите трябва да са жестоки....
Но законите се прилагат от компетентните органи а не своеволно с ""пироните,паветата,дъските сурвакниците""",защото това е анархия!!!
Но законите се прилагат от компетентните органи а не своеволно с ""пироните,паветата,дъските сурвакниците""",защото това е анархия!!!
Че е проблем с паркирането.. проблем е . Много често ми се е налагало да спизам по пътя за да мина, защото е преграден от кола и също толкова честа са щели по тази причина да ме прегазят като куче. НО никога пък не бих посегнал на автомобил ( няма значение под какъв вид .. дали паве, дали кирка или пирон ).
Докато пред блока ми върлува накакъв вманиачен пиронаджия и вече доста хора включително и аз се видяхме в чудо ... Хем съм спрял като бял човек на паркинга прибрана максималкно да не пречи.. и една хубава слънчева сутрин слизам аз да запаля каручката.. и гледам какво ?! 30 сантиметра дълга следа на задната врата и доста дълбока от ПИРОН?!... Е честно, такива а ги видя, слизам моментално и хващам най-близкото ПАВЕ и му чупя всички видове кокали по ръцете.
Докато пред блока ми върлува накакъв вманиачен пиронаджия и вече доста хора включително и аз се видяхме в чудо ... Хем съм спрял като бял човек на паркинга прибрана максималкно да не пречи.. и една хубава слънчева сутрин слизам аз да запаля каручката.. и гледам какво ?! 30 сантиметра дълга следа на задната врата и доста дълбока от ПИРОН?!... Е честно, такива а ги видя, слизам моментално и хващам най-близкото ПАВЕ и му чупя всички видове кокали по ръцете.
rosy написа:Когато си запушил целия тротооар и няма от къде да се мине освен да се излезне на улицата, твърдо категорично и постоянно подкрепям всякакви пирони, павете и други неща с които по най-категоричен начин паркиралия по този начин кретен да разбере достатъчно добре какво точно са си помислили пешеходците за него
Ами айде тогава да се събереме една дружинка от форума и до обиколиме центъра,ще си вземем павета, пирони, некоя друга лопата.За един ден ще разчистим от много коли по Софийските тротоари.
Недей така, моля те.Нали като видя некой такъв(селянин,дошъл от....),Софията ще му се видитолкова малка.
.-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Ако се махаха колите от тротоара с пирони, как трябва да се махат пешеходците, които си ходят по улицата - с газене ли? В София специално е пълно с паяци и патрулки и има далеч по цивилизовани начини...
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="rosy"][/quote]
Колега, точно на такива в България никой нищо неможе да им направи, камо ли Полицията, която види ли такъв се обръща на другата страна все едно не е видял нищо.
По принцип при такова нарушение трябва да му се пише акт за неправилно паркиране и отнемане на книжката за 3 месеца и после няма начин да не се научат да паркират..
п.п Относно темата на колегата, по-добре да отиде и да си плати, отколкото да разчита на случайността че няма да го намерят...
Колега, точно на такива в България никой нищо неможе да им направи, камо ли Полицията, която види ли такъв се обръща на другата страна все едно не е видял нищо.
По принцип при такова нарушение трябва да му се пише акт за неправилно паркиране и отнемане на книжката за 3 месеца и после няма начин да не се научат да паркират..
п.п Относно темата на колегата, по-добре да отиде и да си плати, отколкото да разчита на случайността че няма да го намерят...
Тея от Столичен инспекторат са най - голямите административни мишки ... !!!
jafara написа:Тея от Столичен инспекторат са най - голямите административни мишки ... !!!
подкрепям мнението напълно !
дейни са само когато има камери на телевизии около тях....
иначе по цял ден местят моливите по бюрата си гледам фермички в нета и редят пасианси....
с работно време от 10 до 16 часа, по 2 часа обедна почивка и безброй междинни за кефета и цигари - пей сърце
ама ние като данъкоплатци-работодатели на всички що са на държавна издръжка сме виновни, че не им търсим постоянно отговорност за несвършената работа !!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”