vr6vr6 написа:Koksan написа:Значи ... тези 5ци Е39 купе си заслужават след фейслифта .. който е края на 2000г, преди Разхода е съвсем приличен и смея да твърдя че двигателя се представя по-добре от ABF-a!!!
Колега в сериозна грешка си!!!!!!!!!!АБФ(независимо дали е в пасат или голф) е доста по икономичен от 20-ката.До като карах 520 разхода градско и беше колкото на вр6-цата.. около 13
хахахахаха .... къде е тоя ABF дето гори 10 бре????

Темата за разход и така нататък, винаги ще е субективна, поради простата причина , че всеки иска колата му да ВЪРВИ МНОГО и да ГОРИ МАЛКО, и всеки се опитва да убеди другия как неговата кола е такава и колко му е икономична и такива хора не смеят да се изправят лице в лице с истината! В крайна сметка ... като не ти изнася разхода, не караш такава кола! Аз бих предпочел да ми гори 1л повече, т.е. 2лв , но за тия 2 лв да получа комфорта и солидния набор от екстри отколкото, щайгата с домати, светещите пръскалки и идеята ... КАРАМ НАЙ-ВЕЛИКАТА кола, която ми Харчи само 7 за пред хора, иначе ... 15 и затова съм сложил Газчица ... че да и смогвам!
По темата ще кажа! 2,0 двигател за 5цата е слабичък, справя се само ако двигателят е М52В20TU който се слага от 99г. някъде, иначе му идва тежичка колата, не че не върви, просто е по-плавна в ускоренията!