Не пали !!!
- Jorkata vw
- Автомобил:
- Двигател:
Не пали !!!
Здравейте колеги, значи имам следния проблем. След завъртане на контакния ключ, не светват индикаторите на таблото и не пали колата, но стартерът върти.След дълги опити запалва. И така няколко пъти се случва, но по лошото е че угасна в движение тези дни. И всичко това се повтаря от време нв време. Клемореда го смених но пак така. Някой ако се е сблъсквал с този проблем или има идея какво може да е нека сподели.
Благодаря предварително
Колата е Golf 3 GTI 8v
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не пали !!!
Имобилайзер има ли ?
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
При подаване на Контакт трябва да чуеш щракване на Реле(разтоварващото Клемореда)!Чуваш ли го,когато не ти светват лампите по таблото?
- gsimania
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не ми стана ясно след като смени клемореда оправи ли се положението?Ако да и си сложил клеморед от осем лева е нормално да стане същия проблем в много скоро време.
- xakera33
- Автомобил:
- Двигател:
И на баща ми опела имаше същия проблем самоче изобщо непалеше.Трябваше да натиска ключа, че да стои запалена колата, като пуснеше ключа колата гаснеше.Смени клемореда и се оправи!
- Jorkata vw
- Автомобил:
- Двигател:
Значи имобилайзер няма. Релето се чува и при случаите когато лампите не светят. Клемореда съм го сменял 2 пъти и понеже живея в чужбина тук цената му е 18Е тоест незнам дали е от фалшивите или не.
-
stqnkata
- Автомобил:
- Двигател:
Имах го същия проблем смени си бубината тя се намира до чистачката на шофиорското място,тя е квадратна,държи се на 2 болта и 1 букса!Аз също съм в джужбина (Австрия) и тука струва около 50Е! Късмет надявам се да съм помогнал 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”