малко правна помощ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- неодачник
- Автомобил:
- Двигател:
малко правна помощ
колеги българската простотия няма граници, основни нейни черти са завист, злоба , омраза, и много други ,,добродетели''. сега на въпроса- днес разбрах че срещу мен са повдигнати две обвинения за ,,обида''исковете са хиляди левове който аз не мога и посмъртно да платя . ако действително бях извършил деянията няма спор- нека бъда наказан, но аз не съм извършил нищо .там е проблема.ще бъда благодарен ако някой може да ми даде съвет, какво да правя , в безисходица съм.нямам финасофата възможност , да си наема адвокат, защотото изплащам заем. моля дайте ми съвет. 

Re: малко правна помощ
Все пак трябва да си направил нещо за да ти отправят обвинения. Иначе може да отвърнеш с контра-иск, че те набеждават или както се казва. Дай повече инфо.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, я разкажи какво е станало, няма начин да не е имало сдърпване някаде. Разкажи точната ситуация, или въобще не си спомняш да си "Псувал" или Ругал някой?
Ако не дадеш информация, няма как да ти помогнат колегите!
Ако не дадеш информация, няма как да ти помогнат колегите!
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
За начало си смени ника колега
Много негативно ...
Няма ли служебни защитници?

Много негативно ...

Няма ли служебни защитници?
group® написа:За начало си смени ника колега![]()
![]()
Много негативно ...![]()
Никът му значи, че наскоро си е купил дача (вила). Нещо като новодомец

Негативната дума е неудачник.
- неодачник
- Автомобил:
- Двигател:
не, не си спомням да съм псувал и ругал някого , но моможе и да съм но поне в едно съм сигорен , дори и да е така , не имало свидетели.за да заведат дела срещу мен , явно са намерили лъже свидетели, така те са сигорни че ще ме осъдят, защото са много , а съм сам 

- неодачник
- Автомобил:
- Двигател:
ако някой ми беше казал че в затвора има и невинни хора никога нямаше да муповярвам, но сега вече вярвам докъто има хора които са способни да лъжат пред съда, да продават съвеста си , явно много сме зле в българия, затова сигорно си заслужаваме и съдбата си 

- group®
- Темерут
Един написа:Никът му значи...

А аз си мислех, че е неграмотен

@неодачник:
- толкова неграмотно пишеш, че в съда не би трябвало да те третират за грамотен и да ти позволят да си с придружител!
- предвид горното, какво очакваш от държавата? Да ти дари богатства и спокойствие ли?
- казаха ти да дадеш повече информация! Как разбра, че те съдят? Кой те съди? Не го ли познаваш? Не си ли бил привикван? Ала бала ...
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
неодачник написа:ако някой ми беше казал че в затвора има и невинни хора никога нямаше да муповярвам, но сега вече вярвам докъто има хора които са способни да лъжат пред съда, да продават съвеста си , явно много сме зле в българия, затова сигорно си заслужаваме и съдбата си
чадо, страхувам се че не правна помощ ти е нужна, а медицинска...

- неодачник
- Автомобил:
- Двигател:
group® написа:Един написа:Никът му значи...
![]()
А аз си мислех, че е неграмотен![]()
@неодачник:
- толкова неграмотно пишеш, че в съда не би трябвало да те третират за грамотен и да ти позволят да си с придружител!
- предвид горното, какво очакваш от държавата? Да ти дари богатства и спокойствие ли?
- казаха ти да дадеш повече информация! Как разбра, че те съдят? Кой те съди? Не го ли познаваш? Не си ли бил привикван? Ала бала ...
ок, значи преди време около седмица две се скарах с един съсед, не помня вече какво съм казал, вероятно съм му теглил някоя и друга майна . но нямаше никой!.днес обаче бях в едно заведение където често си пия кафето, и един приятел ми каза че щял онзи да ме съди , но това не е всичко , той ми каза че че е чул от съседи че идруг съсед също се канел да ме даде под съд защото съм го обидил.така срещу мен ще бъдат заведени две дела за обида с цел да бъда осъден на всяка цена демек аз да бъда представен едва ли не като рецидивист. не знам дали може този кошмар да е истина , но знае ли човек на какво са способни другите хора!!!затова се нуждая от ващата помощ.благодаря.

неодачник написа:щял онзи да ме съди , но това не е всичко , той ми каза че че е чул от съседи че идруг съсед също се канел да ме даде под съд защото съм го обидил.така срещу мен ще бъдат заведени две дела
Решил си да се лигавиш във форума или наистина говориш на сериозно като вече заведени дела заради закани "щял онзи да ме съди"? Първото ти съобщение представя нещата като задействани, а то било чута закана от някой си съсед. От така представената картина мога да ти кажа, че са празни приказки. Освен това ако не знаеш - за да предяви някой иск за N хиляди лв, трябва първо да внесе държавна такса като % от сумата. Предполагам съседът ти като чуе че трябва да плати веднага 500лв примерно ще му мине мерака до 1 минута.
Последна промяна от Един на Нед 28 фев 2010 22:18, променено общо 1 път.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
при завеждане на граждански иск с парично обещетение, ищеца трябва да представи % от сумата която иска като гаранция. така, че едва ли ще съдят за хил. левове
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
дори да се хванат да те съдят, дори да те осъдят, дори да са двама, приготви едни 100 лева
- неодачник
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря ви колеги за проявеното разбиране и навременните отговори, бях сигорен че мога да разчитам на вас.
лека вечер на всички ! 

- group®
- Темерут
Pichaga написа:дори да се хванат да те съдят, дори да те осъдят, дори да са двама, приготви едни 100 лева
Я сподели, защо така

Ако искаш на ЛС

Върни се в “ОФФ-Топик - други”