Колеги трябва да си взимам задни амортисьори за голф-а (3-ка ГТИ)
и се чудя какви да бъдат.Ще помоля по запознатите колеги да си дадат мнението като се има на предвид, че ще се слагат и спортни пружини.
За сега съм се спрял на Кони, но там работата е сложна, защото трябва да се чака 1 месец за доставка, защото нямало в наличност.
Амортисьори за Г3
- sa6o_bandita
- Автомобил:
- Двигател:
и
вземаи билщайн
- MyTpaTa
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги амортисьорите са монтирани вече.
Просто незнам какво да ви кажа много съм впечатлен няма такива амортисьори просто супер са.
Колата е със оригиналните пружини а отзад е толкова твърда, че изобщо не помръдва, направо трупче.Заслужават си парите.
Сега ще събирам и за същите предни, но там цената вече е доста солидна - 290 лв./броя
Просто незнам какво да ви кажа много съм впечатлен няма такива амортисьори просто супер са.
Колата е със оригиналните пружини а отзад е толкова твърда, че изобщо не помръдва, направо трупче.Заслужават си парите.
Сега ще събирам и за същите предни, но там цената вече е доста солидна - 290 лв./броя
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: Амортисьори за Г3
Колега, темата е много стара, но ми е интересно какво си направил в последствие и какви са ти впечатленията от тия амортисьори?
Какви пружини им сложи?!
Хода им различава ли се от този на стандартните амортисьори, след като си ги карал известно време на стоковите пружини?!
Какви пружини им сложи?!
Хода им различава ли се от този на стандартните амортисьори, след като си ги карал известно време на стоковите пружини?!
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Амортисьори за Г3
И мен ме интересува същото. Имам предни и задни амортисьори Кони Спорт регулируеми на твърдост с не знам какви спортни пружини, но са много ниски. Между праговете и пътя има 8-9см. Мъка е да се кара по нашите пътища, особено градските с тези гърбици и дупки.
Който е по-запознат да каже какви пружини да взема на тези амортисьори, че да стане поне малко по-висока. С джанти 15" 7J ЕТ35 и гуми 195/50 има един пръст между гумата и калника.
Благодаря!
Който е по-запознат да каже какви пружини да взема на тези амортисьори, че да стане поне малко по-висока. С джанти 15" 7J ЕТ35 и гуми 195/50 има един пръст между гумата и калника.
Благодаря!
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”