Пререгистрация в КАТ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Пререгистрация в КАТ

Мнениеот Muncho » Съб 27 фев 2010 11:02

Здравейте,

Един бърз въпрос.
Мога ли да регистрирам МПС на мое име ( имам си договор, талони.. всичко както си му е редът ) ако имам висящи актове.
Реално, синьото талонче си е в мен, а предполагам и актът трябва да е някъде в мен :Mr Green Fun . Не съм ходил до КАТ да си взема НП-то.
По спомен наказанието не влиза в сила докато не си взема НП-то и не изтекът 5-те дена, в които мога да пусна жалба до районния съд. Но тъй както всички знаем, КАТ е изцяло друга губерна, където става каквото шефът каже, без значение какво пише в закона, ще е най-добре да каже някой с челен опит.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Re: Пререгистрация в КАТ

Мнениеот VWGT » Пон 01 мар 2010 16:00

Мисля, че може. Никой не ти гледа талончето, подаваш си документите, плащаш си таксата и си готов. Аз така минах, но бях по кратката процедура - пререгситрирах кола без смяна на номер, по дългата не знам как е.

(миналата година два пъти съм подменял документи, имам една глоба от Септември 2006, която не съм плащал и двата пъти никой нищо не ми каза).

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пон 01 мар 2010 16:07

Muncho написа:Здравейте,

Един бърз въпрос.
Мога ли да регистрирам МПС на мое име ( имам си договор, талони.. всичко както си му е редът ) ако имам висящи актове.
Реално, синьото талонче си е в мен, а предполагам и актът трябва да е някъде в мен :Mr Green Fun . Не съм ходил до КАТ да си взема НП-то.
По спомен наказанието не влиза в сила докато не си взема НП-то и не изтекът 5-те дена, в които мога да пусна жалба до районния съд. Но тъй както всички знаем, КАТ е изцяло друга губерна, където става каквото шефът каже, без значение какво пише в закона, ще е най-добре да каже някой с челен опит.

може, аз мойта си я регистрирах с висящ акт

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 01 мар 2010 16:27

Самоче когато отидеш, в даначното там няма как да не си платиш! Другият начин е да не регистрираш колата в даначното.. Дано мине номера, но ме съмнява да ти кажа честно...

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пон 01 мар 2010 18:35

IceHeart написа:Самоче когато отидеш, в даначното там няма как да не си платиш! Другият начин е да не регистрираш колата в даначното.. Дано мине номера, но ме съмнява да ти кажа честно...

срока за данъчното е 2м. да не говорим, че можеш да си принтираш декларацията, да я попълниш, да добавиш копията от талона и да им я изпратиш по пощата.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”