Бутала от ABF на 2Е блок???

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
BUHALA84
Автомобил:
Двигател:

Бутала от ABF на 2Е блок???

Мнениеот BUHALA84 » Пон 01 мар 2010 21:44

Преди време бях пуснал подобна тема,но нямах нищо на лице,само събирах информация,но сега в крайна сметка ми попадна глава от АБФ+колектор инсталация и комп,абе общо взето всичко без долнището на мотора....та пак се връщам на темата мога ли да сложа на моя блок бутала от АБФ...нуждая се от подробно описание за подобна интервенция :bowdown ...главата вече е на масата при майстора и е подложена на сериозно пилене mhihi

P.S.Да напомня пак,че на става въпрос за евридейка,а за кола която ще се кара на писта.

И ще помоля да коментират само хора,които могат да ми изразят мнение и съвет относно това което ме интересува,а не разни от сорта защо не си взема цял мотор :bowdown

Потребителски аватар
hotride
Автомобил:
Двигател:

Re: Бутала от ABF на 2Е блок???

Мнениеот hotride » Пон 01 мар 2010 21:57

Ами само мога да кажа,че ще трябва и твойта глава да попилиш сериозно и ще се получи ефекта. :да:

Последна промяна от DragoGT на Вто 02 мар 2010 22:27, променено общо 1 път.
Причина: Въздържайте се от подобни коментари! следващото провинение ще е с наказание!

BUHALA84
Автомобил:
Двигател:

Re: Бутала от ABF на 2Е блок???

Мнениеот BUHALA84 » Пон 01 мар 2010 22:18

Ей селянин див чети хубаво какво съм написал...мнения от този сорт не ми помогат особено death

Последна промяна от DragoGT на Вто 02 мар 2010 22:26, променено общо 1 път.
Причина: Въздържайте се от подобни коментари! следващото провинение ще е с наказание!

Върни се в “Силов тунинг”