Една вечер с мои приятели ходихме на гонки в лясковец когато се прибирахме много се бях надъхал и исках да правя кушия по пътя. Та направо на случката Влязох в изхода на една бензиностанция на ръчна ама яко и човека до мен ми вика "Ко праиш уа" оглеждам се на паркинга патрулка две куки от които едния си изтърва баничката и кафето докато задната ми броня минаваше на 20 см от патрулката всичко стана за 5 секунди. Отивам бързо при тях с цел да пооравя нещата ама уви бързо си занесох документите евала не корумпирани но това не ми беше до главата тогава. Пишат ми следния акт:
Лицето еди кои си управляващ голф 3 навлиза в територията на бенз. нам коя си с форсиран двигател извършваики демонстративна маневра чрез използване на ръчна спирачка и поднасяне на задната част на автомобила.
питам за акт и ми казват от 250 до 500 лв че е акта и аз като безработен гражданин на тези цифри що не се разревах пък и преди няколко дена имах за превишена скорост заснет с камера Ужас.
Мина месец и акта доиде и то в ръцете на баща ми добре че не довижда човечеца да е жив и здрав видя само колко пари е 40 лв стоя и гледам като теле в дървен вагон както и да е платих си обаче през главата ми мина нещо много ужасно че за тези пари бих го правил всяка седмица не мога да разбера защо беше така тогава.
Значи критики не искам това беше преди години тъмните ми години от тогава карам като стара баба отказах алкохола напълно и се стремя да спазвам законите до колкото мога
Доволен съм от себе си сега но защо тогава бях такъв дали родителите са виновни дали приятелите незнам Аиде успешна работа и лека почивка на всички