новият Superb combi
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Re: новият Superb combi
В задна лява врата седи чадъра.

dragozow написа:Точно това комби в последния брой на Ауто билд разбива Пасат, Мондео, Акорд и Авенсис.
те в Аутобилд навсякъде го мандрахерцат тва комби, изкараха го по-добро и от мерцедес Е-класа...
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На Е-класата и цената е друга
Тогава победи именно заради нея, иначе нямаше слабости.

Тогава победи именно заради нея, иначе нямаше слабости.
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Шкода има 100 годишна традиция в автомобилостроенето 

- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Вчера по ТВ гледах сравнение на Суперб Комби 2.0 ТДИ и новата Е-класа 2,нещо си дизел. Суперба имаще поне една педя повече място отзад. Интересното беше, че с обърнати задни седалки шкодата имаше 172 см от ръба на багажника до началото на седалките, а Е класата - 220 см. Разликата се дължеше на различния начин за обръщане на седалките.
Жалко само, че засега комбинацията 4х4 и ДСГ я има само с 3,2 бензин. Ако излезе 2.0 ТДИ с посочените екстри.....
П.С. Дори казаха, ше суперба набирал по-добре от ниски обороти
P.S. Признавам си грешката с кубатурата, тая кола не ме оставя да спя спокойно от няколко седмици и се обърках
Жалко само, че засега комбинацията 4х4 и ДСГ я има само с 3,2 бензин. Ако излезе 2.0 ТДИ с посочените екстри.....

П.С. Дори казаха, ше суперба набирал по-добре от ниски обороти
P.S. Признавам си грешката с кубатурата, тая кола не ме оставя да спя спокойно от няколко седмици и се обърках

Последна промяна от Чудомир на Вто 02 мар 2010 0:47, променено общо 1 път.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Контакти:
Чудомир написа:Жалко само, че засега комбинацията 4х4 и ДСГ я има само с 3,2 бензин. Ако излезе 2.0 ТДИ с посочените екстри.....
3.6, 3600, а не 3.2

Само дето, за да не утрепа спортния имидж на Пасат R36 при Шкода е 260 кс, а не 300 кс.
Що се отнася за 2.0 ТДИ 170 кс. с DSG и 4x4 ...все пак трябва да се продава и Пасат В6. Там има тази конфигурация, но стартира от 75 000 лв за Highline...
Това комби има мусурата на Б6, а идеята за чадърите от Ролс-роис(макар и там да не е отзад вляво).
Едва ли скоро ще можем да си го позволим.
Едва ли скоро ще можем да си го позволим.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Честно да си кажа, не ми хвана много-много окото 

- kc_3011
- Автомобил: VW Bora Variant
- Двигател: AUS 2000
Има нещо във визията му като на БМВ, иначе си е народна лимузина (ако за 50 000 лв. може да се нарече народна кола
)

- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Ама никога не съм го харесвал новия Суперб, грозотия, че грозотия
. Било то комби или седан! Пък такъв дървен дизайн да са му измислили... направо нямам думи!
Стария Суперб направо къртеше - чисти линии и всичко си му е намястото!
Като се позамисля, нито един от новите модели на Шкода не струва /на външен вид/ Според мен всичките им дизайнери са да ги командироват в Индия да правят Тата! Нито октавията новата, нито новия суперб, еле пък ония уруд - "новата" Фабия!

Като се позамисля, нито един от новите модели на Шкода не струва /на външен вид/ Според мен всичките им дизайнери са да ги командироват в Индия да правят Тата! Нито октавията новата, нито новия суперб, еле пък ония уруд - "новата" Фабия!
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
И на мен Супърб не ми харесва. Има нещо шизофренично в дизайна му, не мога да кажа какво точно, но има нещо сбъркано....
А за това, че Супърб побеждава в Аутобилд - ами там основно се гледа цена-качество. е не може евтината VW да е по-добра от Е класа. И в статията за Пасат това пише - абе не че е супер, ама колко е евтин (според ТЯХ, според мен хич не е евтин
).....
А за това, че Супърб побеждава в Аутобилд - ами там основно се гледа цена-качество. е не може евтината VW да е по-добра от Е класа. И в статията за Пасат това пише - абе не че е супер, ама колко е евтин (според ТЯХ, според мен хич не е евтин

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Лично моето мнение е , че пазарния успех на един модел не винаги е гаранция за качество и емоция
Целевата зона е добра - но някак не върви да се надяваш да си по-добър от Мерцедес / Аутобилд да ме извиняват - то чак да ти писне от първи места на автомобили от VAG /
И са ми доста смешни като пишат неща от рода на Супърб победи Пасат
На Мартинчо Винтеркорн му дреме дали ще вървят повече бройки от евтиния чешки Пасат - или по-малко от по-скъпия немски - все ще е на далавера
Целевата зона е добра - но някак не върви да се надяваш да си по-добър от Мерцедес / Аутобилд да ме извиняват - то чак да ти писне от първи места на автомобили от VAG /
И са ми доста смешни като пишат неща от рода на Супърб победи Пасат
На Мартинчо Винтеркорн му дреме дали ще вървят повече бройки от евтиния чешки Пасат - или по-малко от по-скъпия немски - все ще е на далавера

- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:Що се отнася за 2.0 ТДИ 170 кс. с DSG и 4x4 ...все пак трябва да се продава и Пасат В6. Там има тази конфигурация, но стартира от 75 000 лв за Highline...
в briskoda цитират 22 седмица на 2010 за suberb 170 CR 4motion+DSG
иначе в бг гледам, че за пасат higline искат 63k:
3C23XQPassat 2.0 TDI CR 4MOTION DSG® 9JB, RGC, 1G2, 9WL Дизел DSG/6 125/170 63 271
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Контакти:
Боже, в Порше да продават нещо по-евтино от аналога в Германия.
Явно са свалили цените.

Явно са свалили цените.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”