Заден мост Поло 86ц
- vankatajawa
- Автомобил:
- Двигател:
Заден мост Поло 86ц
Здр колеги дали става заден мост от Голф 2 на Поло 86ц щото моя е мн изгнил и трябва да го сменям,а почти ги няма тиа половери вече.И ще ми е по лесно да си намеря от голф 2.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Заден мост Поло 86ц
Любопитем съм дали става,колега нали продаваше колата си,за доста голяма сума,беше писал че е в добро състояние,а сега изгнил заден мост
това не е като изгнил калник
представям си какво ли значи дефеницията повредена кола за теб.

- vankatajawa
- Автомобил:
- Двигател:
Преди около 3седмици изкривих задния мост и взех друг които видно беше корозирал и сега се спука на едно място и щом не знаеш защо просто не подмина темата.Ако искам и за 10000лева ще си я продавам.
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
На твойто поло става заден мост от всички полота до 94, което ми се струва че не е хич трудно за намиране и скъпо!
Но ако случайно интереса ти е предизвикан от това дали дисковете стават на твойта кола - ДА стават без да се налага да сменяш мостове!
Но ако случайно интереса ти е предизвикан от това дали дисковете стават на твойта кола - ДА стават без да се налага да сменяш мостове!

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Не става от голф2!
enigma79 написа:Любопитем съм дали става,колега нали продаваше колата си,за доста голяма сума,беше писал че е в добро състояние,а сега изгнил заден мосттова не е като изгнил калник
представям си какво ли значи дефеницията повредена кола за теб.

Volkov написа:На твойто поло става заден мост от всички полота до 94, което ми се струва че не е хич трудно за намиране и скъпо!

- vladko1001
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пич,само да вметна...една позната караше подобно реликтово
поло ,задния мост /една извита тръба/беше почти скъсана от корозията и почна да "сее" по път...става ЛОШО ако се скъса с висока скорост/да не дава господ/... така че оправяй задницата на половия автомобил да не стане беля...
забравих...моста/тръбата/ не подлежи на заварка/каквато и да е...само смяна със здрава...успех

забравих...моста/тръбата/ не подлежи на заварка/каквато и да е...само смяна със здрава...успех
- moskovw
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 1.3 NZ
- Контакти:
колега продавам такъв мост виж го пуснал сам тема има и снимки
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”