Моята лоша постъпка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Re: Моята лоша постъпка
Евала, че си го призна пред всички 

- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Благодаря много за подкрепата и призовавам хората които четат това да се замислят сериозно преди да посегнат към ръчната или да настъпят педала моля ви изгледаите това и помислете
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Клипа е доста стар,но е много поучителен и песента е каточе ли точно за него 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
какво поредна форумна драма драги ми четатели
не издържах , текнаха ми сълзите
не издържах , текнаха ми сълзите
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
kickcho написа:Аз съм сигурен ,че поне 50 % от хората тук карат така . И да не е всеки ден на всеки му прищраква и дърпа ръчни отвреме-навреме ,а после пишем заедно по форумите колко безопасно караме.....![]()
![]()
Самата истина. Евала

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Веднъж като ти се случи да вадиш тялото на човек от катастрофирал автомобил - още повече като със същия си бил приятел дълги години - и като съм го проклинал и псувал , че сам се е затрил заради едната глупава лайняна гъзария
Всъщност да не се случва на никого - но при мен този половин час докато дойде линейката беше възможно най-гадната емоция
Не мога да укорявам никого - нито да съдя ... всеки сам си решава с какво да се гордее и да се хвали

Всъщност да не се случва на никого - но при мен този половин час докато дойде линейката беше възможно най-гадната емоция
Не мога да укорявам никого - нито да съдя ... всеки сам си решава с какво да се гордее и да се хвали

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
ABSOLUT написа:Евала, че си го призна пред всички

Момчето се чувства гузен и просто си изля душата. Не е нужно да се заяждате, каква сърцераздирателна тема е. Понякога човек иска да каже, какво изпитва пред по-голяма аудитория !

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Night_elf написа:ABSOLUT написа:Евала, че си го призна пред всички
Идеята на темата е точно това.
Момчето се чувства гузен и просто си изля душата. Не е нужно да се заяждате, каква сърцераздирателна тема е. Понякога човек иска да каже, какво изпитва пред по-голяма аудитория !
Съгласен напълно!
ОФФ: Малеей с тва АБУ сигурно страшно са ти завидяли присъстващите...., а полицая най-вероятно си е изпуснал баничката, щот не е повярвал на очите си, откъде тая мощ!!

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Евала за темата
Другите (плюещите) - не съм и очаквал по-различна реакция от вас. Замислете се дали има смисъл от вашите мнения...
Голям смях падна с баничката

Другите (плюещите) - не съм и очаквал по-различна реакция от вас. Замислете се дали има смисъл от вашите мнения...
Голям смях падна с баничката

- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
yoan4o написа:
ОФФ: Малеей с тва АБУ сигурно страшно са ти завидяли присъстващите...., а полицая най-вероятно си е изпуснал баничката, щот не е повярвал на очите си, откъде тая мощ!!

Да Zerga и аз като те видях за първи път...си казах
"а бе тва момче го върти ,ама ей го на пораснал е".

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Layer написа:Даскала™ написа:Каква драма
оххх едва го прочетох до края и се разревах.
каква драма, човек защо не направиш филм.
Баси...

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе луд ли си .... що си спрял да караш като луд ..... покара като стара баба, стига толкова..... върни се към тъмната страна, Люк ..... пришпори дивите 75 мустанга в твоето АБУ-то....припомни им как бушуваха като буреносни облаци из прериите .... не чуваш ли тъжният рев на мотора, който казва .... "толкова съм нещастен, че се родих двигател .... исках да бъда орел".... не му причинявай това страдание.... ако искаше спокойствие трябваше да си вземеш нещо 60 коне... 75 е прекалено огромно количество мощ и много трудно ще устоиш на гласовете в главата..... няма значение актовете, потенциално отнесените бензинови колонки, пешеходци, измрелите бели мечки заради високото карбон моноксайд ....... ДАЙ МУ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Tyan написа:Абе луд ли си .... що си спрял да караш като луд ..... покара като стара баба, стига толкова..... върни се към тъмната страна, Люк ..... пришпори дивите 75 мустанга в твоето АБУ-то....припомни им как бушуваха като буреносни облаци из прериите .... не чуваш ли тъжният рев на мотора, който казва .... "толкова съм нещастен, че се родих двигател .... исках да бъда орел".... не им причинявай това страдание.... ако искаше спокойствие трябваше да си вземеш нещо 60 коне... 75 е прекалено огромно количество мощ и много трудно ще устоиш на гласовете в главата..... няма значение актовете, потенциално отнесените бензинови колонки, пешеходци, измрелите бели мечки заради високото карбон моноксайд ....... ДАЙ МУ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ахахахахахахаххахахаах ще ме съсипеш

Бате , я и ти пусни за всяка една ръчна по една тема

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Може би по скоро идеята е всеки да си каже каква простотия спретна преди да се плеснеш по главата и да си кажеш: Абе да се е#а у простака, какви ги върша.
За много хора идва такъв повратем момент, а други си отиват вършейки поредната простотия.
Дано и за мен да дойде тоя момент.
За много хора идва такъв повратем момент, а други си отиват вършейки поредната простотия.
Дано и за мен да дойде тоя момент.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”