Парното ми отказа,спря да духа?
Парното ми отказа,спря да духа?
Спря да ми работи парното от време на време се включва или духа съвсем слабо като съм го включил на 4-та степен!!Има ли идея накой от какво може да е?
БЛАГОДАРЯ!

- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Парното ми отказа,спря да духа?
Проблема ти идва от вентилатора -виж в често задавани въпроси в раздела на голф -вентилатор работи само на 3 ето чети viewtopic.php?t=59884&highlight=%EF%E0%F0%ED%EE+%F1%E0%EC%EE
Забравих да кажа че става въпрос за поло 96год.1.6i. по обяснението мисля,че говорите за голф3,дали същото важи и за полото ми?
- mitrex
- Автомобил:
- Двигател:
колега,
Свали кората под жабката и там ще видиш кутията на парното!!!има кабел за масата и кабел който води към една метална пластина в която влиза куплунг. На нея е резистора за скоростите на мотора. Има и един термо бушон обикновенно проблемът идва от него,той е най-отгоре като изкараш куплунга!!!аз вчера имах подобен проблем,но на мен степените ми работеха,но много ми скърцаше и виеше вентилаторът,явно беше попаднала вода до оста,свалих го и го смазах с wd-40 !!!!при мен беше толкова силно скърцането,че тръгваше едва на 3та степен!!!
успех,дано да е нещо дребно!!!
п.с ако сваляш вентилатора се сваля мн лесно,само със завъртане надясно и той си пада сам,без да разглобяваш нищо друго !!!!
Свали кората под жабката и там ще видиш кутията на парното!!!има кабел за масата и кабел който води към една метална пластина в която влиза куплунг. На нея е резистора за скоростите на мотора. Има и един термо бушон обикновенно проблемът идва от него,той е най-отгоре като изкараш куплунга!!!аз вчера имах подобен проблем,но на мен степените ми работеха,но много ми скърцаше и виеше вентилаторът,явно беше попаднала вода до оста,свалих го и го смазах с wd-40 !!!!при мен беше толкова силно скърцането,че тръгваше едва на 3та степен!!!
успех,дано да е нещо дребно!!!
п.с ако сваляш вентилатора се сваля мн лесно,само със завъртане надясно и той си пада сам,без да разглобяваш нищо друго !!!!
- mitrex
- Автомобил:
- Двигател:
DMX написа:Ще пробвам.Благодаря!
после пиши да знаем как си решил проблема

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”