Тампон макферсон голф2 предни.... големия тампон
- _NqKoI_
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: ABF
Тампон макферсон голф2 предни.... големия тампон
Колеги знам че има теми... но преди време смених тампон макферсон предните след време одза около един праст от купето взех нови и днес да сменям свалих единия .. лагерчето е здраво лопа между гайката и тампона това нормално ли е... и сложих новия тампон пак така лопа... качих го на колата и пак зее от горе около праст... от какво се получава това 
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тампон макферсон голф2 предни.... големия тампон
колега и аз лятото смених единия тампон понеже лагерчето му беша заминало, като сложих тампона и е пуснах колата отгоре капа4ката си одзя колкото другия стария, новия тампон беше Боге 19лв колко е хасен не знам
нормално е да се покаже малко 1 пръст,повече не е ,а това лопане не можах да разбера какво имаш предвид 

- _NqKoI_
гайката която се навива над тампона парвата гайка... тя нещо и като втулка ли се явява нз .. междо лагерчето и самата гайка където влиза има луфт е там лопа.. и нз дали е нормално или да търся нови гайки
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
там трябва да има някакъв луфт...
помисли като въртиш волана каква е ситуацията горе.
а относно изкачането на тампона - докато не опре в капака значи нищо му няма
помисли като въртиш волана каква е ситуацията горе.
а относно изкачането на тампона - докато не опре в капака значи нищо му няма

- _NqKoI_
добре ни отпред като мина през дупка или съм по паваж се чува едно туп туп от тампона ли е или може да е нещо друго... амортисьорите са нови 
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Градски,я кажи от къде купи тампоните буге,че аз обърнах целия град само лемфиордер ми предлагат?
Иначе потропването може да е от много неща,рейка,тампони на стабилизираща щанга ,биалети...,а може и да не е стегната гайката за която говориш,може и да са се посмачкали обикновенно тампоните изкарват 1 година по нашите пътища,без значение марката.
Иначе потропването може да е от много неща,рейка,тампони на стабилизираща щанга ,биалети...,а може и да не е стегната гайката за която говориш,може и да са се посмачкали обикновенно тампоните изкарват 1 година по нашите пътища,без значение марката.
- _NqKoI_
гайките са стегнати... нз колегата от къде е боге ам аз си взех феби доволен сам от тях но тия неща ме тормозиха защото си тупка и то видимо не е от тампоните вече 
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
колега на един приятел на голфа се слушаше от дясната страна нещо подобно на тупкане един мног гаден звук и мислехме че е от тампона, караше така около месец и един ден забелязал че тази пластмасовата част дето покрива пръта на амортисиора се е закривила и удряла по смаия амортесиор даже мисля че беше спукана_NqKoI_ написа:гайките са стегнати... нз колегата от къде е боге ам аз си взех феби доволен сам от тях но тия неща ме тормозиха защото си тупка и то видимо не е от тампоните вече
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
_NqKoI_ написа:гайките са стегнати... нз колегата от къде е боге ам аз си взех феби доволен сам от тях но тия неща ме тормозиха защото си тупка и то видимо не е от тампоните вече
От колко време си с фебито,увеличи ли се просвета между тарелката и ботуша,гледам манимпекс правят някакви отстъпки в момента и се чудя дали да не се обзаведа с феби.
- _NqKoI_
ми то това разтояние между купето и там нали от горе чашката не се е променило... то аз когато сменях амортиьорите смених и тампоните предницата.... определено стана стегната и си остана това туп .. смених и прахоуловителите

- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Danny boy написа:_NqKoI_ написа:гайките са стегнати... нз колегата от къде е боге ам аз си взех феби доволен сам от тях но тия неща ме тормозиха защото си тупка и то видимо не е от тампоните вече
От колко време си с фебито,увеличи ли се просвета между тарелката и ботуша,гледам манимпекс правят някакви отстъпки в момента и се чудя дали да не се обзаведа с феби.
Колега аз смятам да взема тампони SKF от Технотрейд. Някъде във форума колега беше споменал, че е доволен!
- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
А честито, тия смотани тампони ги сменях сигурно 5 пъти и си лопа и това е
Махнеш ли оригиналните нЕма оправия май, само ментаци се продават. И сега си ми лопат ама ми писна да се занимавам с тях
Махнеш ли оригиналните нЕма оправия май, само ментаци се продават. И сега си ми лопат ама ми писна да се занимавам с тях
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”