Протест против дупките в град Варна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Re: Протест против дупките в град Варна
хайде колеги,днеска се видяхме само с колегата digo_pl,дайте да се разберем нещо за утре да се чакаме някаде,днеска се получи по-добре от вчера,въпреки че бяхме много по-малко 

- plam3n4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
digo_pl написа:http://www.facebook.com/group.php?gid=294609021447&ref=ts
Пламен Йорданов - 21 резултата излизат, пич! Дай мейл!
Давам направо линк
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 0218487584
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
PuShE_ написа:хайде колеги,днеска се видяхме само с колегата digo_pl,дайте да се разберем нещо за утре да се чакаме някаде,днеска се получи по-добре от вчера,въпреки че бяхме много по-малко
ще протестирате на официалния празник на РБ?

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
vw_golf_4_tdi написа:ще протестирате на официалния празник на РБ?
Да,защо не,дупките нямат почивен ден
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
PuShE_ написа:vw_golf_4_tdi написа:ще протестирате на официалния празник на РБ?
ще ти го кажа така, някога да си гледал по новините в САЩ на 4ти юли да протестират с/у войната в ирак или във франция да стачкуват на техният празник?
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
PuShE_ написа:vw_golf_4_tdi написа:ще протестирате на официалния празник на РБ?
Нека уважим празника. Преди всичко сме Българи! Утре НЯМА да има протест. На 4ти подновяваме. Иначе за протестите следете тук: Аз съм ЗА протест пред община Варна заради дупките а ти?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
:Абсолютно!!Но когато съм свободен ще бъда там!!Все пак видяхме реакцията на кмета!!!Едва ли някои му пука ,но ние сме длъжни да им казваме ,че не спим!!!!!!!
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Приятели, искам да ви предпазя от провокациите, които започнаха да се появяват в групата! Утре няма да има протест!
Обещавам да ви информирам за всяка една наша следваща стъпка!
И нека не позволим да рухне всичко постигнато до сега! Имаме цел и искаме резултати, но тях няма да ги има ако продължава да има хора, които да измислят незаконни събирания и да настройват по този начин обществото срещу нас! Не се подавайте на ПРОВОКАЦИИ!
МОЛЯ не прехвърляйте всичката отговорност върху Boris Ganev, Kremi Kostadinova и Кирил Георгиев.Протест на 04.03.2010г. не е удачно да има поради следните обстоятелства:
- до момента е поискана писменна информация от Кмета за договорите на фирмите, като след получаването и следва да се анализира. - организиране на протест по нечия инициатива става по определен законов начин (отнема около 3 дена до разрешително)
- липсата на разрешително за протест състоял се на 02.03.2010г. постави Кирил Георгиев в много неловка ситуация - същия беше обвинен от ченгетата по Чл. 63
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
И ко праим ся? Чакаме!
- toshko160
- Автомобил: mk3
- Двигател: 1.6 AFT
не про4етох всички коментари и незнам някои дали е дал тази идея но викам да се саберем от вси4ки клубове които има рег в други форуми да им пише мисля че така ште станем много и после остава да уточним датата
- digo_pl
- Двигател:
- Контакти:
toshko160 написа:не про4етох всички коментари и незнам някои дали е дал тази идея но викам да се саберем от вси4ки клубове които има рег в други форуми да им пише мисля че така ште станем много и после остава да уточним датата
Малко по-грамотно пиши, моляте!
Сега да видим дали съм те разбрал... да се пише и с други клубове/форуми и да организираме нещо заедно! Не, че е лошо като идея, но как ще се организираме? Ще стане едно надвикване/надписване с глупости и нищо няма да стане! А и, ако смятаме да правим нещо то трябва да е в крачка в организирането от фейсбЪг, за да не правим два отделни митинга! Иначе идеята допада!
Имам регистрация във форума на Хонда, довечера ще ги поразровя малко, да видим дали ще има отзвук!
- toshko160
- Автомобил: mk3
- Двигател: 1.6 AFT
digo_pl написа:toshko160 написа:не про4етох всички коментари и незнам някои дали е дал тази идея но викам да се саберем от вси4ки клубове които има рег в други форуми да им пише мисля че така ште станем много и после остава да уточним датата
Сега да видим дали съм те разбрал... да се пише и с други клубове/форуми и да организираме нещо заедно! Не, че е лошо като идея, но как ще се организираме? Ще стане едно надвикване/надписване с глупости и нищо няма да стане! А и, ако смятаме да правим нещо то трябва да е в крачка в организирането от фейсбЪг, за да не правим два отделни митинга! Иначе идеята допада!
Имам регистрация във форума на Хонда, довечера ще ги поразровя малко, да видим дали ще има отзвук!
ко да се надвикваме и да се пишат глупости не отиваме да сравняваме кои каква марка автомобил кара а отиваме да протестираме да може оште да я кара не да е натрошена от дупките
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако няма разрешително за протест, ще стане като с протеста на тираджиите. някой ще дойде със служебната си кола, шефа му ще се обади в КАТ и ще се почнат палки, привиквания, актове и т.н.
- digo_pl
- Двигател:
- Контакти:
toshko160 написа:digo_pl написа:toshko160 написа:не про4етох всички коментари и незнам някои дали е дал тази идея но викам да се саберем от вси4ки клубове които има рег в други форуми да им пише мисля че така ште станем много и после остава да уточним датата
ко да се надвикваме и да се пишат глупости не отиваме да сравняваме кои каква марка автомобил кара а отиваме да протестираме да може оште да я кара не да е натрошена от дупките
Е, добре де! Казах, че ще се опитам да направя нещо и в другите форуми!
- digo_pl
- Двигател:
- Контакти:
vw_golf_4_tdi написа:ако няма разрешително за протест, ще стане като с протеста на тираджиите. някой ще дойде със служебната си кола, шефа му ще се обади в КАТ и ще се почнат палки, привиквания, актове и т.н.
Всичко ще е законно! Един вид ще се присъдединим към организаторите от фейсбЪг! Те обещаха да организират всичко, както си му е редът! А ние ще се опитаме да информираме колкото се може повече хора. Просто помагаме. Не може да се чака само на трима човека!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”