дискове за поло,какви?
- ALFONS_SS
- Автомобил:
- Двигател:
дискове за поло,какви?
Здравейте колеги,искам да си сменя дисковете отпред и да сложа и отзад.Ама незнам какви.значи тия дни ще слагам двигател от голф гти 1.8 кр и все пак ще трябва да го озаптявам малко,ама незнам от каква кола ще ми паснат на моята.Молбата ми е ако някой може да ми каже какви ще станат да сподели,много ще съм му признателен.Благодаря ви все пак.
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: дискове за поло,какви?
Отпред си стандартно с 239мм вентилирани може да минеш наи-много на 256 само да не опират в джантите и да смениш шенкели апарати и супорти а за отзад един мост от голф2 1.8 ти върши работа ако правиш на твоя мост доста неща трябва да смениш около 400лв за части без маистора а съъщо и жилата за ръчната трябва да смениш.Решаваи сам а има и тема за минаване от барабани към дискове 

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мост от голф НЯМА ДА СТАНЕ!
За дискове отпред: Понеже не занем с какъв мотор си бил, но отпред си или с вентилирани 239мм или с плътни 239мм, ако исакш да минаваш на 256, трябва да смениш и Шенкелите(това важи и за 280мм и 288мм)
За отзад - Ти трябват Оси(шенкели), апарати и самите дискове, от всяка кола на ВАГ със задни дискове до Голф 4
като до Голф 3 задните са 226мм, след това стават 232мм, а има даже и от голф 4 ГТИ, 256мм задни!
Добра комбиначия за поло е Предни 280 или 288(ако ти се минава на 5 болта - трябва и джантите да се сменят) - тогава спирането е супер, но минималната джанта отпред става 15ка, а за задните .. каквото сложиш! Аз лично съм максималист, след като ще слагаш КР, който знае, че е вървежен мотор... ти трябват едни хубави 288мм предни от Юбилеен голф 3 и едни хубави 256мм задни от голф 4 ГТИ!
ТОЮогава ще спира ... ЧУК
За дискове отпред: Понеже не занем с какъв мотор си бил, но отпред си или с вентилирани 239мм или с плътни 239мм, ако исакш да минаваш на 256, трябва да смениш и Шенкелите(това важи и за 280мм и 288мм)
За отзад - Ти трябват Оси(шенкели), апарати и самите дискове, от всяка кола на ВАГ със задни дискове до Голф 4

Добра комбиначия за поло е Предни 280 или 288(ако ти се минава на 5 болта - трябва и джантите да се сменят) - тогава спирането е супер, но минималната джанта отпред става 15ка, а за задните .. каквото сложиш! Аз лично съм максималист, след като ще слагаш КР, който знае, че е вървежен мотор... ти трябват едни хубави 288мм предни от Юбилеен голф 3 и едни хубави 256мм задни от голф 4 ГТИ!
ТОЮогава ще спира ... ЧУК

- ALFONS_SS
- Автомобил:
- Двигател:
а от КР не мога ли да ползвам неговите,щото целия голф е при мене,задния мост няма ли да стане
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моста няма да стане, но само Осите с апаратите ще станат!
И определено можеш да ги ползваш! (задните)
За предните ... не съм сигурен, но може би можеш да ползваш и Тях

За предните ... не съм сигурен, но може би можеш да ползваш и Тях
-
- Автомобил:
- Двигател:
надявам се да видим и някоя снимка на самата смяна и след това.
- ALFONS_SS
- Автомобил:
- Двигател:
еееее разбирасе ще има и снимки
- Dido_Petrov
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: 1.8 20VT
колега слагаш си задните от голфа който имаш след това си намираш едни шенкелчета от 16V Polo за да нямаш ядове с шарнирите, едни апарати 58-ци от голф 3 или корадо за 280мм диск и едни дискове от корадо 4х100 280мм и спи градо
П.П аз съм с тази конверсия и съм пре доволен от резултата
П.П аз съм с тази конверсия и съм пре доволен от резултата

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”