п.с имам и бус т4 2.4д има същия проблем
п.с искам да в попитам мога ли да заменя на пасата таблото с часовника с табло с оборотомер
MITKO_DVD написа:Може да го замениш няма да има проблем поне аз го замених на Пасата,колкото до проблема мисля че след смяната ще се оправи,защото ядове дават самите табла
marsel4o написа:MITKO_DVD написа:Може да го замениш няма да има проблем поне аз го замених на Пасата,колкото до проблема мисля че след смяната ще се оправи,защото ядове дават самите табла
мите имам впредвид ако сложа табло с оборотомер,дали ще работи дигиталния часовник
dj_tuhla написа:Абе къде ще сменяш табло, това е от тъпия стабилизатор. Сваляш, елиминираш купулунга му като запояваш жички директно до краката и си свиркаш. Това е стандартен проблем. Ако си от София и не можеш да се оправиш сам пиши ЛС да се разберем ще ти го направя за 1 швепс някоя събота/неделя/
MITKO_DVD написа:Тъп тъп стабилизатор но новото табло е по хубаво/удобно,защото има обортомер и часовника е дигитален,така че направо да сменя,едно табло е 30 кинта дееба
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта