Някой има ли идея откъде да си купя светлоотразителна лента от текстил .. около 5 см. широка макс. .. искам да е с добро качество .. за "тунинг" на крачолоте на панталона на мото-екипа ми .. най отдолу .. не искам да се разнищи след първия дъжд .. или 2-3 пранета .. най лесно ми е да "обезлентя"
светлоотразителна лента - откъде?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
светлоотразителна лента - откъде?
Привет колеги,
Някой има ли идея откъде да си купя светлоотразителна лента от текстил .. около 5 см. широка макс. .. искам да е с добро качество .. за "тунинг" на крачолоте на панталона на мото-екипа ми .. най отдолу .. не искам да се разнищи след първия дъжд .. или 2-3 пранета .. най лесно ми е да "обезлентя"
една светлоотразителна жилетка .. но не ми изглеждат качествени лентите .. видях някакви готови със "лепки" за крачол по вело магазините .. ама те са къси .. накрая ще взема да отида в някой магазин за работно облекло да се моля за 1м. лента .. ако въобще някой ми обърне внимание де .. 
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: светлоотразителна лента - откъде?
Фолио не върши ли работа?
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:Фолио не върши ли работа?
тц .. аз искам да го пришия върху плат .. + панталона се пере понякога по често от веднъж седмично .. вярно че с препарати "за мембрани" .. които са доста по щадящи .. ама не виждам как ще оцелее фолиото
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: светлоотразителна лента - откъде? - намерена
... в магазин на бул.Македония 

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Идваш , давам ти един от гащеризоните ми , и ако искаш го носи или просто си разший светоотразителната лента и си я приший на твойте гащи
местоположението ми е аватара
и гашщеризоните с лентите и те са тук и са на .... 
и гашщеризоните с лентите и те са тук и са на .... 
- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Потърси фирма "Софитекс" и кажи, че Влади от 3М те праща.
Повече информация на лични, че ше стане реклама
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
malcho написа:Потърси фирма "Софитекс" и кажи, че Влади от 3М те праща.
МЕРСИ колега .. напазарувах вчера и вече е при шивач .. щом си в 3М .. искам да те попитам за едно фолио .. кое фолио ще ми препоръчаш за зашита на визьора на каската .. купил съм си такова за защита на колите от камъчета .. но него ще го налепя по мотора за защита от надраскване от чантите ..
и тук първия въпрос .. устойчиво ли е на бензин .. защото имам магнитна чанта за резервоара и искам да го облепя .. но пък колкото и да внимаваш .. все от време на време го оливаш при зареждане ..
и втория .. ще свърши ли работа и за визьора или ще "изкривява" .. миналата година ползвах някакво фолио .. пак на 3М .. и от него не виждах нищо по таблото /дигитално е/ .. или ще ми препоръчаш друг модел
.. ще съм ти благодарен и да ми кажеш откъде да го взема .. в нужното ми количество

- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За съжаление не знам много за фолиата(в друга дивизия са). Единственото нещо, което мога да препоръчам е да се обърнеш към J&J - предполагам, че ще ти окажат съдействие.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”