Старите номера
Старите номера
Колата ми е с първа регистрация 85 г. и карам със старите бели номера с черни цифри. Сега разни хора ми казват, че трябвало да ги сменям, а пък други, че срока бил до 2007 г. Някой знае ли по-достоверно каква е истината.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
ей тук:
http://www.kat.mvr.bg/
http://www.kat.mvr.bg/
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pedro написа:Да, това го четох. ОБАЧЕ, този който твърди, че срока е до 2007 г. работи в КАТ Дървеница! И сега не знам на кого да вярвам.
Абе никой от форума ли няма със такива номера, ммм?
И аз съм с такива, честно казано незнам кога трябва да се сменят ама ще разберем като мине 1-ри Януари (и без тва нямам толко пари че да мина през кат така че...), но и аз мисля че е до 2007-ма
ПС. току що говорих с една приятелка която бачка в дирекция на полицията и тя каза че ние с теб трябва да ги сменим до края на ТАЗИ година. Има значение кога за пръв път ти е регистрирана колата, питах за мен и за теб и казаха: СЕГА!!!
Съжалявам че те разочаровам (и на мен не ми е готино) ама такъв е животът
pinci, въпроса всъщност е друг - какво следва, ако не спазя този срок. Защото, ако не следва глоба, спиране от отчет и т.н. до 2007 г. - време мноооого. Моята кола е стара, до тогава я камилата, я камилая. Дали твоята позната може да даде информация по този въпрос, а?
П.С. Като гледам има още доста коли със стари номера за които със сигурност срока (според сайта на КАТ) вече е минал. Та се чудя, дали тази информация не е стара. Щото може да са решили, че до 2007 г. така или иначе доста коли с такива номера - или ще се препродадат (т.е. ще им сменят номерата) или ще се сдухат тотално.
П.С. Като гледам има още доста коли със стари номера за които със сигурност срока (според сайта на КАТ) вече е минал. Та се чудя, дали тази информация не е стара. Щото може да са решили, че до 2007 г. така или иначе доста коли с такива номера - или ще се препродадат (т.е. ще им сменят номерата) или ще се сдухат тотално.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”