помощ-ретро преса за коса!!!!!
помощ-ретро преса за коса!!!!!
Колеги имам нужда от помощ!Искам да си взема ретро преса за коса.Изчетох доста неща на тази тема,но все пак съм доста несигурна каква преса да си взема.Ако някой знае нещо повече като информация...моля ви помогнете ми.Проблема е не само че не съм в час с точно този тип преси ами имам и ограничен бюджет до 100лв(може и 2-ра ръка).Моля ви.....помощ!!!!!!!
- Rqhovo
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1Y 1991
- Контакти:
Re: помощ-ретро преса за коса!!!!!
На всякъде пише ,че не може да се получи желания ефект с тази преса и не си заслужава http://forum.rozali.com/viewtopic.php?p=710861
на бала ми правеха косата с такава и определено се получи много добре

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L

бг мама репи да ядат
с тая тема ги отнесохме като блажен вестник из трънье

това че някой те е направил супер не значи че и ти ще можеш да боравиш с тази преса.
моята жена в момента кара курсове за фризьорство и ми разправя такива неща.
дето ги е знаела,ама въобще не са така.

моята жена в момента кара курсове за фризьорство и ми разправя такива неща.
дето ги е знаела,ама въобще не са така.

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
И аз ще си взема,да накъдря левия калник на колата
,това тука от форум за коли,станахме и за прически и техните атрибути 

моля моля обаче всеки пуска кви ли не теми за това реших да питам.в тоя форум няма само мъже все пак...какво ме ядете само не мога да разбера?моля някои да изтире темата.благодаря!!!
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
musito_ написа:моля моля обаче всеки пуска кви ли не теми за това реших да питам.в тоя форум няма само мъже все пак...какво ме ядете само не мога да разбера?моля някои да изтире темата.благодаря!!!
Не ви е срам ,дискриминация.Момичето пита сериозно а вие.Не можете до сложете

P.s Сериознно -има и дами тук така ,че те могат да помогнат.Пък и доста сме женините и все може от нас някой да са го оръсили за това чудо на техниката.
Що да я трие?!?!?!!?
Какво й е на темата?
на който не му харесва - да я прескочи....
И за да не спамя - малко по-нагоре някой беше написал, че само фризьор може да ти помогне - съгласна съм. Имам и преса, и въртяща четка и ква ли не. И сега не ги ползвам. Само си гориш косата, а ефекта е като все едно си излязла от бакалницата, а не от фризьорски салон.
Отидох при моя приятелка - фризьорка, и я измъчих в продължение на доста часове да ме научи как да си поддържам косата. Е, не съм от най-схватливите де
, признавам.
Но сага, вече и с малко тренинг, си правя различни прически, при това само професионалист може да познае че са "home maid", косата ми изглежда перфектно и съм доволна. и то без скъпите преси, маши, четки и т.н.
Да, купувам си от същата приятелка професионални стилизанти, които и помагат за оформянето на косата, а и едновременно я предпазват. Скъпички са, но само на пръв поглед, защото реално се слага съвсем по малко количество.
Така че - съветът ми е - преди да си дадеш парите и да почнеш да си гориш косата, отиди при професионалист, нека да ти покаже как да си поддържаш прическата и да ти даде съвет.
Какво й е на темата?
на който не му харесва - да я прескочи....
И за да не спамя - малко по-нагоре някой беше написал, че само фризьор може да ти помогне - съгласна съм. Имам и преса, и въртяща четка и ква ли не. И сега не ги ползвам. Само си гориш косата, а ефекта е като все едно си излязла от бакалницата, а не от фризьорски салон.
Отидох при моя приятелка - фризьорка, и я измъчих в продължение на доста часове да ме научи как да си поддържам косата. Е, не съм от най-схватливите де

Но сага, вече и с малко тренинг, си правя различни прически, при това само професионалист може да познае че са "home maid", косата ми изглежда перфектно и съм доволна. и то без скъпите преси, маши, четки и т.н.
Да, купувам си от същата приятелка професионални стилизанти, които и помагат за оформянето на косата, а и едновременно я предпазват. Скъпички са, но само на пръв поглед, защото реално се слага съвсем по малко количество.
Така че - съветът ми е - преди да си дадеш парите и да почнеш да си гориш косата, отиди при професионалист, нека да ти покаже как да си поддържаш прическата и да ти даде съвет.
- Winnie The Pooh
- Автомобил:
- Двигател:
Добра инвестиция си е преса за ретро къдрици, но поне според информацията, която имам, за професионална такава е около 200 лв. Самата преса тежи доста и за сам човек си е предизвикателство да се направи сам. Ефекта е наистина доста добър, но за да се получи, както трябва, вярвам, че и пресата е много важна. Защото все пак когато те направи професионалист си има разлика (като изключим едно обикновено издухване с четка, ако си по-сръчна е лесно, както и обем и изправяне), най-малкото техниката е професионална и ако рискуваш да вземеш нещо, може да си дала пари на вятъра. Има вариант да поговориш с доверена фризьорка, която знаеш, че няма да ти надуе цената с 20-30% (само за услугата)и да ти я поръча, друг да питаш само за марка (но не от форуми, защото мненията са адски противоречиви и само се объркваш), а най-добре като ти се приискат ретро къдрички - отиди на фризьор, направи се, радвай се и така, а и мисля, че не би било добре ако си гориш косата всеки ден или седмица
Но ако се решиш и вземеш, бих те помолила да споделиш цена, марка и най-важно впечатления 

- vit_autosofia junior
- Автомобил: Passat B5 3B Highline
- Двигател: 1.8T
Не ,че нещо но от форум за автомобили станахме БГ-МАМА 2 с тази тема
не мисля ,че мястото на темата е тук в този форум. Дамите тук в форума не са толкова много колкото предполагаш
и много трудно мъж да ти отговори пусни си една тема в БГ-мама и там 10000% ще ти отговорят каква преса да си вземеш..Ако въпроса ти беше "Защо ми гасне колата на студено" пример давам иди дойди ама баш за преса
Поздрави нищо лично 

- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
До тук добре ама темата е на почти година.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
petarkolev написа:До тук добре ама темата е на почти година.
Той и колегата е регистриран отпреди горе доло толкова....ама нищо ще се научи

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”