Аз в момента карам с 2 зимни гуми отзад и 2 летни отпред. Такива имам с такива карам. Иначе тези зимните отзад дето са ми в момента само името им е зимни. В смисъл такъв, че това им е май втора година когато се карат през летен сезон и съм ги отписал за зимни,карам с тях в момента колкото да има гуми да не съм по джанти

Миналата зима карах колата докато нямаше сняг като падна бях я изкарвал само пред дома колкото да я пробвам, ами доста буксуваше с летни отпред за това прехвърлих предните отзад и зимните с които бе карано през лятото не бях особено очарован полигавих се на широкото пред дома (дръпнах някой друга ръчни, позанесох си я няколко пъти) и я вкарах пак у дома.В момента както казах пак съм със същите вече в кавички - "зимни гуми" отзад и от пред с едни втора употреба летни. За тази зима имам намерение да карам без значение дали ще има лед, дали ще има сняг и каквото ще да е, казал съм че нищо няма да ме спре. Купуват се 4 нови зимни 14-ки, багажника пълен с лопати, кабели за прехвърляне на ток, вериги (макар че на нови гуми вериги не се слагат) , стоманено въже за теглене, два GSM апарата със заредени на макс батерии и шофиране от моя страна съобразено със зимните условия