Здравейте колеги от една седмица съм собственик на Голф 2 1.8ми
но имам проблем с токовете му.По точно със таблото като светна дълги светлини ми изчезва обортомера стрелката за температурата показва тя когато си иска помпата за измиване на предното стакло сащо отказа а работеше прегледах бушоните здрави са.Моля ако някой е имал същия проблем пишете.

Проблем с токовете на Голф 2
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Don_Castelano
- Автомобил: seat cordoba
- Двигател: ABD 94
Re: Проблем с токовете на Голф 2
Ако си с борд компютър може да се окаже дефект в таблото. При мен беше така.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Обзалагам се, че проблема не е само при дълги, но явно не се чувства толкова много...
Някъде имаш проблем с маса-та.
По всяка вероятност този проблем е в самата букса на таблото. Разбита е спойката (или май беше пресовка там
)
В таблото на Г2 няма платка като хората, а пистите са нанесени в/у полимерно фолио. Не държи на температура, така, че не може да се запоява (или поне не лесно)
Отваряй таблото и виж дали някъде нещо не мърда прекалено. После на място решаваш как да се оправя. Може би след внимателно притискане на пластинките ще успееш да го закрепиш, но бива да помислиш и за ново (на старо) табълце.
Някъде имаш проблем с маса-та.
По всяка вероятност този проблем е в самата букса на таблото. Разбита е спойката (или май беше пресовка там

В таблото на Г2 няма платка като хората, а пистите са нанесени в/у полимерно фолио. Не държи на температура, така, че не може да се запоява (или поне не лесно)
Отваряй таблото и виж дали някъде нещо не мърда прекалено. После на място решаваш как да се оправя. Може би след внимателно притискане на пластинките ще успееш да го закрепиш, но бива да помислиш и за ново (на старо) табълце.
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
колега, подкрепям с 2 ръце radotom... прегледай си наистина таблото... междувременно сподели коя година ти е голфа ( или по точно с колко букси ти е таблото)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голфа е 08.1989г.А таблото незнам с колко букси е.Лампата за ръчна спирачка сащо свети когато иска също така и парното.
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
май нямаш проблеми с таблото ами с бушониерата... Върви при някой жичкаджия да го погледне.... Щом ти се ебава лампата и на ръчната значи сигурно и мигачите ти се ебават....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”