Надхитри крадеца :)

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
mirkata 4020
Автомобил: vw mk3
Двигател: 1996

Re: Надхитри крадеца :)

Мнениеот mirkata 4020 » Чет 25 фев 2010 12:48

продават се готови електромагнитни клапани,точно за тази цел. heavy metal zork

keymaker
Автомобил: Passat+T4
Двигател: ABS+AAB

Мнениеот keymaker » Нед 28 фев 2010 20:17

monaha86 написа:Здравейте,аз имам един "Голф 2" 1986-та,вратите ми не се отварят даже и ако са отключени,а за запалването ъпсурт някой освен мен да я запали. mhihi mhihi

абе и моя опел беше така ама една сутрин на неговото място имаше мерцедес, но уви ключовете не станаха на него => беше откраднат.

Потребителски аватар
danielmihov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот danielmihov » Пон 01 мар 2010 8:15

Аз съм го измислил
Ще си срежа гумите.Ще си срежа кабелите.Ще извадим тоя компчтър ище му наврем кан буксата дето слънце не угрява.После лично ще му пусна не 220волта ами ще отида до трафопоста да го изпържа копеленцето.Ще си сипя захар в резервара.Ще източа маслото+хидравличното(на спирачките).Абе какво ще се занимавам да източвам беее,ще си срежа маркучетата на спирачките.Ще набутам няколко картофа в ауспуха.
Нека я гепи някой сега
МУУУХАХАХАХАХААа

П.С. Някой да продава колело.....

Потребителски аватар
pedalchobaba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pedalchobaba » Пон 01 мар 2010 18:10

Danielmihov, забрави да си вземеш и волана у вас .... щото като ти хвърлят ласото и ще я изтеглят до най близкия гараж, дето са го взели под наем. Термитите разглобяват една кола за по-малко от осем часа.
То пък ако скриеш волана ще ти я вдигнат с пътна помощ. Пускат буркана отгоре и хората по улицата си викат - Гледай го този човечец го е закъсал ....
Хора, ако нещо трябва да бъде откраднато, то непременно ще бъде откраднато.

Потребителски аватар
dvigatel4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dvigatel4o » Пон 01 мар 2010 18:58

хора направо ме радвате :063: :039:

п.п. ако гадовете са решили да ти вземат колата ще я вземат-с паяк ,с влекач дори и на сфетофара ,ще те свалът.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пон 01 мар 2010 19:10

може,аз пък ще заключа жената в колата,с надпис,взета стока не се връща :ihihih: :lool

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Вто 02 мар 2010 10:54

:lock:

Потребителски аватар
Snejoky
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snejoky » Вто 02 мар 2010 11:39

enigma79 написа:може,аз пък ще заключа жената в колата,с надпис,взета стока не се връща :ihihih: :lool

Може и да спрете да спамите и цапате, че темата отива към :lock:
А спрете се малко!!!

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Сря 03 мар 2010 13:03

Видях в нета много ефективна алармена система или по точно превенция от кражба Димка заложена в колата и след като деактивираш алармата имаш някакво време да бутнеш копчето на димката ако не колата става HOW HIGH :Mr Green Fun и не знаеш къде се намираш доста глупаво но до някаде измислено

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Сря 03 мар 2010 17:03

Наскоро се опитаха да откраднат колата на шефа ми и по една случаиност не успяха,явно са били аматиори.Колата е Мерцедес Екласа има каско ,но явно не ги спира нищо тия гадове.Преди години ми разбиха гаража и влязоха в къщи .Така ,че ако решат мисля ,че нищо не може да ги спре.

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Чет 04 мар 2010 12:53

Аз съм поредния който е на мнение че няма какво да ги спре гадовете!!!
На вилата ми, след 2рото разбиване подсигурих доста заключващите системи и коп*ленцата си бяха играли сигурно 2-3 часа да отключат коя да е врата и накрая като не бяха успели, си бяха направили дупка в стената! :screwy Така че ....... Спиране нямат ... само да не те нарочат!

Друго по темата: Ако пуснеш това напрежение, ще им гръмне Лаптопчето ... супер, ще се ядосат и ще я направят вътре колата леща, ще я овандалят хубаво от яд!На познат не бяха успели да я запалят, понеже си има човека 2-3 защитки и от яд ... едно че я бяха почупили вътре, ми педала/ите се бяха "изакали" на шофьорската седалка!

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 04 мар 2010 13:14

Koksan написа:Аз съм поредния който е на мнение че няма какво да ги спре гадовете!!!
На вилата ми, след 2рото разбиване подсигурих доста заключващите системи и коп*ленцата си бяха играли сигурно 2-3 часа да отключат коя да е врата и накрая като не бяха успели, си бяха направили дупка в стената! :screwy Така че ....... Спиране нямат ... само да не те нарочат!

Друго по темата: Ако пуснеш това напрежение, ще им гръмне Лаптопчето ... супер, ще се ядосат и ще я направят вътре колата леща, ще я овандалят хубаво от яд!На познат не бяха успели да я запалят, понеже си има човека 2-3 защитки и от яд ... едно че я бяха почупили вътре, ми педала/ите се бяха "изакали" на шофьорската седалка!

Те данеби да са били на зор :WC и затова да са влезли в колата :063: е нуждата какво ли не прави :xaxaxa

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Пет 05 мар 2010 23:10

Koksan написа:Аз съм поредния който е на мнение че няма какво да ги спре гадовете!!!

Ако си беше турил един ПИР датчик за 15 лв, и един GSM за 10 лв, с двама твои приятели, голям купон щяхте да си направите death mhihi
Същото важи и за колата. Пасивната защита САМО ЗАБАВЯ.

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Съб 06 мар 2010 9:22

Ние от едно време нали сме си известни в тоя град с тия ми ти работи та бяха докарали някаква С-класа с незнам си какви най модерни защити от кражби с две думи абсурд да се отвори. Хванали се на бас тукашните че няма как да стане да е вземат дошъл един маняк запалил една хартийка хвърлил е под Мерцедеса и щото нали бил модерен с много екстри се задействала противопожарната аларма и 4-те врати се отключили барабар с багажника. Честито на Собственика :D До колкото знам после е вдигал скандали в представителството на Мерцедес тъй като бил поръчков.

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Съб 06 мар 2010 15:06

:shock :shock :shock Ще докарам какъвто искате модел мерцедес с каквито искате екстри,да му запалите хартийка и да се отключи.Много моля искам да видя. :wink:

Върни се в “Направи си сам!”