mafiacartel написа:Ние от едно време нали сме си известни в тоя град с тия ми ти работи та бяха докарали някаква С-класа с незнам си какви най модерни защити от кражби с две думи абсурд да се отвори. Хванали се на бас тукашните че няма как да стане да е вземат дошъл един маняк запалил една хартийка хвърлил е под Мерцедеса и щото нали бил модерен с много екстри се задействала противопожарната аларма и 4-те врати се отключили барабар с багажника. Честито на СобственикаДо колкото знам после е вдигал скандали в представителството на Мерцедес тъй като бил поръчков.
Anti_hack написа:Колеги не ви ли боли сърцето, когато четете "Откраднати автомобили" ?
Вече крадят нови коли, снабдени с имобилайзери. Причината е, че там е доста по-лесно. Дъмпове вече се намират за всичко. Да не говорим че извличането на PIN кода отнема секунди. Рефлашването на ECU-to също. Крадците вече са ЕнтЕлигентни и прекъсването по запалителната система се отстранява с една диагностика и още няколко минути за възстановяване. С две думи гадна работа. Ето един начин с който да изненадаме крадеца.
Отивате до най-близката морга и си купувате същата диагностична (OBD) букса , като Вашата. Демонтирвате Вашата и умело я прикривате накъде. На нейното място монтирвате новата.Сътворявате едно трансфертерче на около 800V , и го връзвате на пиновете където са K , L i CAN bus шините, (6,7,14,15 краче).![]()
Туй то
doaiena написа:mafiacartel написа:Ние от едно време нали сме си известни в тоя град с тия ми ти работи та бяха докарали някаква С-класа с незнам си какви най модерни защити от кражби с две думи абсурд да се отвори. Хванали се на бас тукашните че няма как да стане да е вземат дошъл един маняк запалил една хартийка хвърлил е под Мерцедеса и щото нали бил модерен с много екстри се задействала противопожарната аларма и 4-те врати се отключили барабар с багажника. Честито на СобственикаДо колкото знам после е вдигал скандали в представителството на Мерцедес тъй като бил поръчков.
Това са някакви градски легенди!
mafiacartel написа:doaiena написа:mafiacartel написа:Ние от едно време нали сме си известни в тоя град с тия ми ти работи та бяха докарали някаква С-класа с незнам си какви най модерни защити от кражби с две думи абсурд да се отвори. Хванали се на бас тукашните че няма как да стане да е вземат дошъл един маняк запалил една хартийка хвърлил е под Мерцедеса и щото нали бил модерен с много екстри се задействала противопожарната аларма и 4-те врати се отключили барабар с багажника. Честито на СобственикаДо колкото знам после е вдигал скандали в представителството на Мерцедес тъй като бил поръчков.
Ами неса градски легенди това си е истина. Проблема е в производителя и многото екстри които са и били наблъскани. Както казах колата е била поръчково изпълнение
Давам ви друг случай. Преди около 6-7 години пред мен спря мини ван Мерцедес с младо семейство. Хората заключиха колата и слезнаха на плажа. След около минута пристигнаха 3-ма човека най спокойно си отключиха колата без дори да се забавят и секунда. Влезнаха вътре завартя стартера това си спомням само ,но колата незапали. Слезнаха и си е заключиха. Имаше хора видяха ги и след като дойдоха собствениците им казаха. Даже бащата взе да се кара с хората що говорили глупости качи се запали е и заминаха.
vasko01 написа:mafiacartel написа:doaiena написа:mafiacartel написа:Ние от едно време нали сме си известни в тоя град с тия ми ти работи та бяха докарали някаква С-класа с незнам си какви най модерни защити от кражби с две думи абсурд да се отвори. Хванали се на бас тукашните че няма как да стане да е вземат дошъл един маняк запалил една хартийка хвърлил е под Мерцедеса и щото нали бил модерен с много екстри се задействала противопожарната аларма и 4-те врати се отключили барабар с багажника. Честито на СобственикаДо колкото знам после е вдигал скандали в представителството на Мерцедес тъй като бил поръчков.
Ами неса градски легенди това си е истина. Проблема е в производителя и многото екстри които са и били наблъскани. Както казах колата е била поръчково изпълнение
Давам ви друг случай. Преди около 6-7 години пред мен спря мини ван Мерцедес с младо семейство. Хората заключиха колата и слезнаха на плажа. След около минута пристигнаха 3-ма човека най спокойно си отключиха колата без дори да се забавят и секунда. Влезнаха вътре завартя стартера това си спомням само ,но колата незапали. Слезнаха и си е заключиха. Имаше хора видяха ги и след като дойдоха собствениците им казаха. Даже бащата взе да се кара с хората що говорили глупости качи се запали е и заминаха.
И един мармот завиваше шоколада в станиол![]()
![]()
.Тия са като оная легенда , че с топче за тенис на маса се отварят фолксвагени.
mafiacartel написа:vasko01 написа:mafiacartel написа:doaiena написа:mafiacartel написа:Ние от едно време нали сме си известни в тоя град с тия ми ти работи та бяха докарали някаква С-класа с незнам си какви най модерни защити от кражби с две думи абсурд да се отвори. Хванали се на бас тукашните че няма как да стане да е вземат дошъл един маняк запалил една хартийка хвърлил е под Мерцедеса и щото нали бил модерен с много екстри се задействала противопожарната аларма и 4-те врати се отключили барабар с багажника. Честито на СобственикаДо колкото знам после е вдигал скандали в представителството на Мерцедес тъй като бил поръчков.
И един мармот завиваше шоколада в станиол![]()
![]()
.Тия са като оная легенда , че с топче за тенис на маса се отварят фолксвагени.
В правилна посока си само че смени топчето с гумено
MKII 1.6EZ написа:Кажете някаква хитра защита срещу кражба на бензин, че май се завръщат тия бандити. Дори едно приятелче разправя, че му източили антифриза в Овча Купел.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта