може ли да ми помогнете при избор на Голф
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Re: може ли да ми помогнете
Е ние откъде да знаем?Никой нищо неможе да ти каже,било то и от едни снимки.Аз си мисля,че те лъжат с конете,защото от 150 коня 180 с чип на атмосферен мотор няма как да стане!
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Фолксваген пуска модела Голф ГТИ 1976 . та до 1997г. няма как да има 25 годишен юбилей
.Има серия 20години която е доста добре оборудвана и лесно ще познаеш дали Голфа е такъв. Виж на линка:
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Modell_160_VW-Golf-GTI--20-Jahre-.html
П.С. Щом продавача не е наясно какво продава по добре не го слушай него,а се довери на себе си и на собствените си знания.

http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Modell_160_VW-Golf-GTI--20-Jahre-.html
П.С. Щом продавача не е наясно какво продава по добре не го слушай него,а се довери на себе си и на собствените си знания.

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Друго нещо, с което да допълня Владко, е че ABF 150 кс (говорим за Голф 3 от 1997 г.) ако ще един багажник с чипове да са монтирали няма как да стане 180 кс.
- dj_beat_boxer
- Автомобил: GOLF MK4 2.3 V5
- Двигател: AGZ
Re: може ли да ми помогнете при избор на Голф
[color=#00FF00]благодаря за оточненията колеги ,а на линка където ми го прати някой елементи са съштите но някои не са, аз като го гледах миналата седмица мн добре бе6е направен с рекаро седалки,бяло тъбло,с распъвка на коша между двата предни амортесьора тръбата е спарко, спортен волан ,добро изпълнение на оптичен тунинк,с италианска газова уредба ,сори ченямам снимки да ви го покажа но се пак благодаря[/color] ...[color=#BF0000]даваите мнения [/color]
Последна промяна от Sunny на Пон 08 мар 2010 10:49, променено общо 1 път.
Причина: Това с този изкрящо зелен цвят за какво беше?
Причина: Това с този изкрящо зелен цвят за какво беше?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”