aradovanov написа:Колега с кой мотор ти е вектрата?
същия- този, за който питаш

2000куб, турбо, интеркулер, 101 кс / Х20DTI май беше

aradovanov написа:Колега с кой мотор ти е вектрата?
stan4o_mc написа:За лагуата мога да вметна, че комфорта свършва до облегалките на предните седалки. На задната е също толкова неудобно, колкото и в голф. А как са успяли да я направят с толкова гадна возия на гъза и толкова добра на муцуната... не знам. За опел - единственото което мога да кажа лошо е ръждата... до едно време. За мен Опел винаги са били пряката конкуренция на Фолксваген, съответно за да си запазят пазара държат никак не лошо ниво на качеството.
Нещо което не бих взел е кола правена от дизайнери вместо от инжинери!
Успех с избора и да се похвалиш
stan4o_mc написа:Koлега, няма лошо, че те убивам от смях, но л@йното отзад е доста по-твърдо. Комфорта на задната седалка идва само и единствено от по-дългата база, съпоставено с голфа. Усещането отпред и одзад е различно. Поне за мен е такова. Вярно, че я имам 100км каране+возене на такава чикия, я нямам, но... това ми е впечатлението.
stan4o_mc написа:Koлега, няма лошо, че те убивам от смях, но л@йното отзад е доста по-твърдо. Комфорта на задната седалка идва само и единствено от по-дългата база, съпоставено с голфа. Усещането отпред и одзад е различно. Поне за мен е такова. Вярно, че я имам 100км каране+возене на такава чикия, я нямам, но... това ми е впечатлението.
santo_trafficante написа:Опел хубав дизел няма освен в последните модели.
tisho_psg написа:бас ловя,че на москвича картера е по-нависоко и от на вектрата и е още по-подходяща за гората и за риба
poni написа:tisho_psg написа:бас ловя,че на москвича картера е по-нависоко и от на вектрата и е още по-подходяща за гората и за риба
и за дупките по магистралатапрекалено ниско е реното.единственото по-неподходящо за нашите пътища за което се сещам е 407/пежо,не москвич/
тишо,ти нещо срещу мосвича ли имаш?![]()
![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта