Агитка за мачовете на отбора на VW
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Заедно с отборите на ЦСКА и Фенбг, които викаха за нас, събрахме агитка, колкото повечето отбори от Б група не могат
Имаме победата, а снимките къде са
П.С. И аз ще кача, ама най- вероятно довечера, че вчера преинсталирах компа и не ми остана време.
titon написа:че ако не победа поне хубави спомени, подкрепени със снимки да ни останат![]()
![]()
Имаме победата, а снимките къде са
П.С. И аз ще кача, ама най- вероятно довечера, че вчера преинсталирах компа и не ми остана време.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
asentm написа:дайте и повече инфо за мача де ...това че немоге да идвам не означава че немага да чета и да се кефя
В общи линии:
В началото почнахме зле и ни натиснаха, вкараха и гол. След това заиграхме по- добре, положения, пропуски, греди, гол няма. Дотук все едно си бил - също като другите мачове
След това обаче едно момче реши да ми скочи на ушите и да ми направи волейболен блок, докато играех с глава - дузпа и 1:1.
Така свърши първото.
Второто пак почнахме по- добре, пак някви греди и пропуски (май общо 3-4 греди събрахме за мача) иии изведнъж... ПРИПЛЯЯЯЯС 2:1 за по- добрите
Възбудената агитка нахлу на терена, предвкусвайки задаващата се победа
До края на мача - глуха защита и чистене на топката (на село за такива шутове дават по казан боб). Те удариха греда, имаха и няколко чисти положения, но все пак опълчението успя и венча VW с лаврови венци (брей, че съм поет днес...)
Та така...
И другия път да дойдеш, вече почнахме с победите
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето и разказаното вече от мен в картинки
Всички снимки може да разгледате тук
След като ни поведоха, колегата bomini изравнява от дузпа (топката не се вижда, щото е точно под вратаря)
След това, натиснахме, пропускахме, а вратаря ни скучаеше
Радостта на агитката и нахлуването и на терена при победния гол (за съжаление самия гол го няма)
Накрая беше опълчение, което изисква жертви (на тая снимка давам само УРЛ-то, щото има кръв - демек неподходяща за малки деца, хора със слаби сърца и т.н.):
Опълченец
Всички снимки може да разгледате тук
След като ни поведоха, колегата bomini изравнява от дузпа (топката не се вижда, щото е точно под вратаря)
След това, натиснахме, пропускахме, а вратаря ни скучаеше
Радостта на агитката и нахлуването и на терена при победния гол (за съжаление самия гол го няма)
Накрая беше опълчение, което изисква жертви (на тая снимка давам само УРЛ-то, щото има кръв - демек неподходяща за малки деца, хора със слаби сърца и т.н.):
Опълченец
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: