Пътят от София до Перник през Владая и Бучино Затворен!!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
maksi
Автомобил: VW Touran
Двигател: AZV
Контакти:

Пътят от София до Перник през Владая и Бучино Затворен!!!

Мнениеот maksi » Пон 08 мар 2010 19:20

Преди малко се чух с баща ми и ми каза,че пътя от София за Перник през Владая и Бучино е напълно затворен.Някакви полицаи са му казали,че през Бучино може да се мине,но и от там е било затворено.Тръгнал е от 14:30 от Студентски Град...
Някой има ли информация защо е затворен участъка?Катастрофа ли има или просто пак се чака да се разтопи снега :screwy
За какво караме тия вериги в колите си и защо плащаме по 67 лева за винетки(и аз и баща ми караме с годишни винетки)?Като паднат десетина сантиметра сняг и обявяваме бедствено положение :horror:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Re: Пътят от София до Перник през Владая и Бучино Затворен!!!

Мнениеот DragoGT » Пон 08 мар 2010 19:33

тирове
едни познати в момента минават през самоков за благоевград - няма коли
отклонени към бучино от там върнати обратно лутали се здраво и седяли на 1 място доста време
току що говорих с тях

http://news.ibox.bg/news/id_1893550380

http://dnes.dir.bg/2010/03/08/news6005217.html

Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empaher » Пон 08 мар 2010 20:21

Още на обяд писах в 1 друга тема ,че пътя през княжево е ад!През прозореца ги гледам колите и през 10мин мърдат по 10м.По-добре на който не му е спешно да не тръгва в тая посока.Който иска актуална информация от Княжево да пита....Винаги когато падне сняг и не е опесъчено тука е така...Тировете закъсват и дотам!

Потребителски аватар
maksi
Контакти:

Мнениеот maksi » Пон 08 мар 2010 21:34

Да,видях мнението ти в темата "Къде има сняг днес..." и звъннах на баща ми.Тъкмо си тръгваше...което ще рече 14:30...сега е 21:34 и все още не се е прибрал...

Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empaher » Пон 08 мар 2010 22:00

maksi написа:Да,видях мнението ти в темата "Къде има сняг днес..." и звъннах на баща ми.Тъкмо си тръгваше...което ще рече 14:30...сега е 21:34 и все още не се е прибрал...

И все още има задръстване...говорих с приятели и казаха ,че в центъра не е така...само тука квартала е зле!Много леко се е поправило и се движат колите макар и бавно!

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Вто 09 мар 2010 7:31

Абе винаги при по-обилен снеговалеж става мазало между Перник и София, но този път направо бе върха! Да затворят и Бучино и Владая не си спомням да се е случвало скоро :banghead: :evil:

Потребителски аватар
maksi
Контакти:

Мнениеот maksi » Вто 09 мар 2010 11:12

Равносметката от вчерашното пътуване на баща ми е:Тръгване в 14:30,Пристигане в 23:30...това прави 9ч...за разстояние от 45км...за горивото е излишно да пиша :screwy
Не ми се мисли,ако тук падне сняг като в Германия и Австрия...Ще обявим бедствено положение за следващите няколко седмици...
Вчера един шофьор,от малкото почистващи машини излезли навън,казал,че има да взима доста пари от почистването на минали снегове...така,че нека не обвиняваме винаги шофьорите с тировете за това,че задръстват движението...Ако имаме нормална държава това няма да става :screwy

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Вто 09 мар 2010 12:30

Проблема е, че този път е гаден дори при слънчево време. В нормална държава подобен път ще свързва селата Горно и Долно нанадолнище и няма да има почти никакъв трафик, камоли камиони, пък това да е международен път да не говорим.... ТИР-овете колкото и да ги псуваме няма откъде да минават, а по този път очевидно и при най-малкия сняг закъсват. Докато не построят магистрала Люлин винаги ще е мизерия.

Върни се в “Пътеводител”