Локални сБирки във Варна - Архив.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
chirenski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Варна - Локални Сбирки

Мнениеот chirenski » Нед 07 мар 2010 12:43

Днес ,смяна и аз да мина :)

п.с. Какво пак се драчите бе хора, стига простотии, какво означава новобранци стига ?!? неразбрахте ли ,че никой няма нищо против другия ?!? аз съм жив пример за това от 1 година идвам на сбирките с Хонда и какво от това ?!?! никой не ме е линчувал ...

Потребителски аватар
BoU
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN

Мнениеот BoU » Нед 07 мар 2010 14:17

и аз сам на линия неска :да:

Потребителски аватар
fac3`t0`fac3
Автомобил: Vw Golf ABF
Двигател: ABF

Мнениеот fac3`t0`fac3 » Нед 07 мар 2010 16:28

Срамота колеги.....срамота
Кой сме игнорирали,никой не сме върнали..това че някой е по-срамежлив и не желае да участва в разговорите, които постоянно водим,си е негов проблем.Насила няма да стане,когато имаш желание идваш и се включваш в разговора,когато нямаш желание си седиш отстрани и на 10мин си си тръгнал, защото ти е адски тъпо.Не може да следим кой кога е дошъл и кой с кого си говори,това е въпрос на личен избор,а имайте предвид че когато е започнал клуба да се събира във Варна, жестоко се съмнявам всеки да е познавал всеки. :beat_butt2

Потребителски аватар
policaqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот policaqqq » Нед 07 мар 2010 18:33

Може и да го сметнете като спам но не намерих друго място, където да напиша това: http://www.facebook.com/group.php?v=wal ... 8069113582 това е така да се каже размисли и страсти в тази тема за гонките. Идеята е да се съберем пове4е привърженици на "гонките" и на това да не се притесняваме като на ЛукОйл-а да не дойдат ченгета, да не идват коли отзад и тен подобни. на стената е написано нашето предложение и ако искате може да се присъедините. ако се реализира някой ден тази идея мойе и да се промени мястото на срещите и не само да се паркират колите, но и да се показва по нещо с тях :)

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Нед 07 мар 2010 19:47

fac3`t0`fac3 написа:Срамота колеги.....срамота
Кой сме игнорирали,никой не сме върнали..това че някой е по срамежлив и не желае да участва в разговорите който постоянно водим,си е негов проблем.Насила няма да стане,когато имаш желание идваш и се включваш в разговора,когато нямаш желание си седиш отстрани и на 10мин си си тръгнал защото ти е адски тъпо.Не може да следим кой кога е дошъл и кой с кого си говори,това е въпрос на личен избор,а имайте впредвид че когато е започнал клуба да се събира във Варна жестоко се съмнявам всеки да е познавал всеки. :beat_butt2

Аз съм много контактна личност! Винаги намирам начин да се заговоря с всеки непознат! Един път дойдох на срещата. Ръкувах се със всички! Направих поне 5 опита да завържа някакъв разговор. Е не става само с желание от едната страна. Стоях сам не 10минути, а поне 25минути гледайки глупаво. Опитах се да се ръчкам към вашите теми на разговор. Започнах да разглеждам колите ви! И все пак останах сам! Връртнах се и си тръгнах... желание имах, но не мога да седя и да правя циркове за да ми обърне някой внимание. Вие, тези които сте редовни, това е ваша работа да накарате новите да се почувстват интересни и желани в сбирките!

Когато в моята компания се появи някой нов, аз съм първия, който отива и започва да го разпитва за всичко! Точно 10 минути ми трябва да го накарам да се почувства в положителна атмосвера! Аз не видях това в единствения път който дойдох на сбирка! Как да дойда втори??? Питам!

Потребителски аватар
policaqqq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот policaqqq » Нед 07 мар 2010 21:24

digo_pl написа:
fac3`t0`fac3 написа:Срамота колеги.....срамота
Кой сме игнорирали,никой не сме върнали..това че някой е по срамежлив и не желае да участва в разговорите който постоянно водим,си е негов проблем.Насила няма да стане,когато имаш желание идваш и се включваш в разговора,когато нямаш желание си седиш отстрани и на 10мин си си тръгнал защото ти е адски тъпо.Не може да следим кой кога е дошъл и кой с кого си говори,това е въпрос на личен избор,а имайте впредвид че когато е започнал клуба да се събира във Варна жестоко се съмнявам всеки да е познавал всеки. :beat_butt2

Аз съм много контактна личност! Винаги намирам начин да се заговоря с всеки непознат! Един път дойдох на срещата. Ръкувах се със всички! Направих поне 5 опита да завържа някакъв разговор. Е не става само с желание от едната страна. Стоях сам не 10минути, а поне 25минути гледайки глупаво. Опитах се да се ръчкам към вашите теми на разговор. Започнах да разглеждам колите ви! И все пак останах сам! Връртнах се и си тръгнах... желание имах, но не мога да седя и да правя циркове за да ми обърне някой внимание. Вие, тези които сте редовни, това е ваша работа да накарате новите да се почувстват интересни и желани в сбирките!

Когато в моята компания се появи някой нов, аз съм първия, който отива и започва да го разпитва за всичко! Точно 10 минути ми трябва да го накарам да се почувства в положителна атмосвера! Аз не видях това в единствения път който дойдох на сбирка! Как да дойда втори??? Питам!

Бсеки първия път е така, не си единствен.И на мен първия път не ми обърнаха мн внимание но в последствие се завързват теми. Може да не съм от най-редовните но... няма как :wink:

Потребителски аватар
snobar4eto
Автомобил: Audi A3 8L
Двигател: AHF+++

Мнениеот snobar4eto » Нед 07 мар 2010 22:16

Всеки е добре дошъл както каза Марто стига с това не ми обърнаха внимание!!!Нормално никои не те познава все още като станеш редовен ще разбереш че си мислил грешно за отношението между колегите в форума!!! :beer

Потребителски аватар
chirenski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот chirenski » Пон 08 мар 2010 10:01

Може да го отнеса заради изказването си, но просто не се сдържах. Господин контактния на моята първа сбирка седях и гледах тъпо вярвам,че почти с всеки е било така и мисля,че е така когато си за първи път на което и да е място(на работа като отидеш за първи път никой не ти постила и слага маса нали така ?!)не мога да разбера защо постоянно хленчите в форума пък на сбирката един не се е обърнал да каже "колеги не ми обръщате внимание" хаха ... аз бях на сбирка точно ти като беше там и да видях,че седеше като .... до колата и не мръдна от там и какво аз като ходя от 2+ години на сбирки трябваше да дойда и да те хвана за ръчичка и да те запозная с другарчетата ли ?! Не знам за мен изказвания от този тип(визирам твоите) са повече от смешни...

Потребителски аватар
digo_pl
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Пон 08 мар 2010 11:15

Първо не се опитвай да ме обидиш. Второ явно се бъркаш за това, че сме се засичали, защото, ако е така или излъга, или си позабравил. Колата ми беше паркирана малко по далеч от Вашите! И няма как да съм седял все до нея! Второ врях се във Вас! Не съм сядял като пън. Благодаря за мижавото опитче да ме сложиш на място, но аз си знам мястото! Благодаря отново!

Потребителски аватар
marin.1982
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marin.1982 » Пон 08 мар 2010 17:26

Виж сега колега,никой не иска да те обиди с каквото и да е.Колегата chirenski пък хич не е от хората,които обиждат който и за каквото им падне.Но коментара му е много точен.И не се засягай от неговите думи,а се замисли върху тях.Може и да има ефект.Поздрави :да:

Потребителски аватар
BoU

Мнениеот BoU » Пон 08 мар 2010 17:33

колега да ти кажя и аз сам новичак в клуба хем сам идвал хем не на срещи на клуба не прикавам много отивам бутам се между тях и седя и слушам я кажя нещо я не по сам ми интересни историте дет ги казват просто се опитвам да кажя отиваш вреш се близо и стоиш нале я кажиш нещо я не и таи .. поздрави

Потребителски аватар
chirenski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот chirenski » Пон 08 мар 2010 18:18

До някаква степен разбирам и новодошлите колеги,наистина в последно време не се случва нищо кой знае какво интересно, но и времето предразполага за това... Колеги изчакайте малко повечето от нас знаят какво става лятото, как всяка вечер сме някъде било КРЗ, било Лук Ойл, било малкия паркинг под моста, било на по бира на плажа и т.н. Колеги с никого не се познавах като отидох за първи път, никой не е идвал при мен да ме пита къв съм и за какво се боря, малко по-малко се запознах с почти всички колеги,които идват/са идвали на сбирки и има какво да си кажа с почти всеки един от тях.Да наистина има една група хора които сме "гаргаджии" в смисъл говорим повече познаваме се и се виждаме не само на сбирките в неделя, но не може да се очаква от нас да ходим и да говорим с всеки който е паркирал VW някаде из паркинга... ами не се сърдете идвате по 1-2 пъти годишно и пишете,
тук,че било скучно... всеки е добре дошъл навсякъде където ходим лятото почти всяка вечер аз или Марто (Face`to`Face) пишем къде и колко часа се събираме, еми вместо да пишете тука и да плачете като момиченца вземете и елате поне на няколко събирания и тогава ги окачествявайте като скучни и т.н.

П.С. извинявам се за грубия тон, но може някой който ме е гледал от другия край на паркинга да ми казва,че съм скучен и да ме окачествява и да седя безучастно и да макар и някой да каже,че го приемам лично, ДА приемам го лично, именно защото съм от малкото които за били почти винаги на сбирка в последните две години!

Потребителски аватар
BoU

Мнениеот BoU » Пон 08 мар 2010 18:22

аз предлагам спигастесе карали тук ами на следващата сбирка да се разберете (лично мнение)

Потребителски аватар
banushev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот banushev » Пон 08 мар 2010 20:28

BoU написа:аз предлагам спигастесе карали тук ами на следващата сбирка да се разберете (лично мнение)

подкрепям колегата все пак сме тук не да се караме а да си помагаме :да:
поздрави :beer

Потребителски аватар
digo_pl
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Пон 08 мар 2010 22:37

banushev написа:
BoU написа:аз предлагам спигастесе карали тук ами на следващата сбирка да се разберете (лично мнение)

подкрепям колегата все пак сме тук не да се караме а да си помагаме :да:
поздрави :beer

Това някак се разбира от самосебе си :) ОК добре убедихте ме :да:

Върни се в “Организационен”