Golf 4 AHF-въпросченца на начинаещ
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Golf 4 AHF-въпросченца на начинаещ
за осветлението в багажника-или са ти прекъснати кабелите в маншона на вратата на багажника-което е много вероятно,а там са доста кабели,или е ключето което се намира във бравата на 5тата врата ,моето беше клеясало и му пригодих едно друго ,ще се опитам да намеря темата и снимки има на цялата процедура!
-
- Автомобил:
- Двигател:
iGolf написа:за осветлението в багажника-или са ти прекъснати кабелите в маншона на вратата на багажника-което е много вероятно,а там са доста кабели,или е ключето което се намира във бравата на 5тата врата ,моето беше клеясало и му пригодих едно друго ,ще се опитам да намеря темата и снимки има на цялата процедура!
Много ще съм ти благодарен.Проблема е установен и виновника е микроключето.Просто има по-преоритетни моменти докато стигна до осветлението, но скоро ще му дойде времето.

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето ти темата и снимки има!
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=72003

- nikgk_72
- Автомобил:
- Двигател:
Четири ролки, ангренажен ремък, пистов ремък и водна помпа. Това сминих и аз със същият мотор. Когато ги сменях видях, че и амортесьорчето отгоре е здало багажа и смених и него /познавам колеги които направо го махнаха/. Мой съвет е да не бързаш, а да огледаш всичко внимателно за да не са налага да разваляш и сглобяваш отново, много е досадно 

-
- Автомобил:
- Двигател:
nikgk_72 написа:Четири ролки, ангренажен ремък, пистов ремък и водна помпа. Това сминих и аз със същият мотор. Когато ги сменях видях, че и амортесьорчето отгоре е здало багажа и смених и него /познавам колеги които направо го махнаха/. Мой съвет е да не бързаш, а да огледаш всичко внимателно за да не са налага да разваляш и сглобяваш отново, много е досадно
Днеска сменихме всичко.Амортесьорчето беше почти като ново и решихме да не го сменяме.Въобще като цяло се виждаше, че колата може още да покара преди да се обслужи, но решихме да не рискуваме.Равносметката е 480 лева за части + 80 лева за работа.Къде в Перник може да се направи качественна диагностика с VAG-Com или направо по София да търся?
- nikgk_72
- Автомобил:
- Двигател:
В кв.Църква - Мартин и Бикарски. Тук във форума си писах с колегата nasko1978, който е патил със специалисти и си е купил VAG-COM.
-
- Автомобил:
- Двигател:
nikgk_72 написа:В кв.Църква - Мартин и Бикарски. Тук във форума си писах с колегата nasko1978, който е патил със специалисти и си е купил VAG-COM.
Някакво по-конкретно местоположение?Случайно да не са близнаците?
....Джойстика за огледалата също не е активен.Давам ляво-дясно, но нищо не се случва.Даже и осветлението не му работи.Той как се сваля?....
Колеги,по този въпрос никой нищо не каза.Аз имам АХФ от една година и виждам абсолютно същите проблеми,които и досега не са решени!
Колеги,по този въпрос никой нищо не каза.Аз имам АХФ от една година и виждам абсолютно същите проблеми,които и досега не са решени!
- nikgk_72
- Автомобил:
- Двигател:
Ето ти телефон на Мартин 0899841035 ако е актуален, щото отдавна не съм ходил при него. Не са близнаците.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
liolioto написа:....Джойстика за огледалата също не е активен.Давам ляво-дясно, но нищо не се случва.Даже и осветлението не му работи.Той как се сваля?....
24,25 дано да ти свърши работа http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=961163
Гледах го този линк,но ме интересува дали някой има опит специално с джойстика за управление на огледалата.А там,доколкото разбирам английски,не дават такова нещо!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Относно джойстика за огледалата оказа се, че ключа е заминал.Сега имам тема в "Копува" ама никой не се обажда.
Много бъгави тея превключватели бе!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”