MK3 GTI Edition -G60-- Лонгора
- SpeeDLine
- Автомобил: Audi A3 1.8T
- Двигател: AGU 1998
Re: MK3 GTI Edition -G60-- Лонгора
Така до колкото съм прочел темата Г60- то на човека ще му излезне почти без пари, защо да не се възползва от готовия двигател, вместо да наляе допълнително пари за АБФ или 1.8т Колкото и за жълти стотинки да се намират. А относно вървежа човека пише, че търси нещо духащо под капака ... то със сигурност мисля, че ще върви повече от настоящото му 2Е. Та за нискобюджетен проект ми се струва идеално. Не споря че двигателя 1.8т 20в е по- добра основа но тук идва финансовата гледна точка. Успех на Леонардо
Чакаме клипче 
-
ioshi_s_golf
- Автомобил:
- Двигател:
Ето снимка от днес
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Тоя блоуоф го експедирай от там .. остави си дроселовия
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
leonardo_vd вече е взел решение и е започнал тунинга на базата на Г60 двигател. Ако искате темата да бъде подходяща за този раздел по добре спрете споровете и иронията, а се опитайте да му помогнете със съвети (обосновани) относно това, което е направил досега (добро или лошо), а той сам ще си прецени дали да се възползва от тях или не. 
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Турбото което имаше момчето се оказа тоталка /хвърляше масло като диво/ Сега ще е с турбо к16 от 1.9ТД Пак не е много добър вариант, но става за първо време. Остава да монтираме едно уредче да видиме на какво налягане надува и да давамве гас докато сешоара изпърди. Турбо пътищата са под всякаква критика ама без пара толкоз. Целата галимация на момчето за сега му е стъпила БЕЗ ПАРИ а разлика с 2Е-то има огромна. Турбото се развърта откъм 2к оборота и умира на 5500. Тези дни и клип ще има.
Успех момчета!
Поздравления за желанието! Съчувствам на колегата напълно! Да искаш да барнеш колата, пък да няма кинти, кофти работа.
Поздравления за желанието! Съчувствам на колегата напълно! Да искаш да барнеш колата, пък да няма кинти, кофти работа.
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Адския Франкенщайн!

- leonardo_vd
- Контакти:
Golf_Blade написа:Адския Франкенщайн!![]()
Колегата отдавна се вози с колата. Остана да си купи Бууст метър и да я нагласиме на 1 бар
- xuliganin
- Автомобил:
- Двигател:
Дайте снимки и клип на колата де ,да видим к'во е станало.
- leonardo_vd
- Контакти:
Доста отдавна не е писано по темата и нека раздвижа малко. Мотора беше зле откъм сегменти и лагери. След шлайф на коляновия вал, нови лагери 1-ви ремонт и нови сегменти колата живна достатъчно. Беше с някаква кутия от 1.8 моно и хвърли чисто нов съединител точно за няколко давания на гас. Дойде дилемата дали да се занимаваме да слегаме сток кутията на Г60-то. Имаше няколко неща които ни спираха, а точно СУАП-а на съединителя към такъв с помпа. Нямаше време за слагане на друга конзола с педали и за щастие намерихме прословутия механизъм от Т4 1.9ТД. Застана на мястото на помпата ето така:

Понеже жилото на съединителя дойде късо, го заменихме с такова от Поло 98-ма година не знам точно от кой двигател, защото го купихме от морга. Стана доста приятен педал на съединителя, мек на натиск и лек за отпускане.
Конзолата с жилата е от голф 2 Г60, защото такава имаме. Пасна с малко модове по захващането, въпреки че от АБФ или някое ТДИ щеше да е по-лесно.
Ето и една шпионска снимка на турбото.

На наистина първоначално колата не е подредена, защото немаше кинти за читав кулер и други пътища. За напред това е идеята. Челен кулер и други турбо пътища.
Единствения ДаунГрейд който направихме е че сложих маховик /денферен/ от 1.8т АГУ, защото стоковия на Г-60 се намира в моята 1-ца. Съединителя за сега държи а колата се кара на 0.7 налягане.

Понеже жилото на съединителя дойде късо, го заменихме с такова от Поло 98-ма година не знам точно от кой двигател, защото го купихме от морга. Стана доста приятен педал на съединителя, мек на натиск и лек за отпускане.
Конзолата с жилата е от голф 2 Г60, защото такава имаме. Пасна с малко модове по захващането, въпреки че от АБФ или някое ТДИ щеше да е по-лесно.
Ето и една шпионска снимка на турбото.
На наистина първоначално колата не е подредена, защото немаше кинти за читав кулер и други пътища. За напред това е идеята. Челен кулер и други турбо пътища.
Единствения ДаунГрейд който направихме е че сложих маховик /денферен/ от 1.8т АГУ, защото стоковия на Г-60 се намира в моята 1-ца. Съединителя за сега държи а колата се кара на 0.7 налягане.

- Dido_Petrov
- Автомобил: Polo 6N
- Двигател: 1.8 20VT
тази прословута планка спестява толкова много главоболия като изключим това че се намира доста трудно. И аз на моят "франкенщайн" съм с такава и съединителя си е толкова мек все едно си с помпата
-
Longarcheto
- Автомобил:
- Двигател:
колата ве4е може да се наре4е 4е трагна ма6ката 
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Longarcheto написа:колата ве4е може да се наре4е 4е трагна ма6ката
Пич, ти как точно си взе матурата по Български език? Евала за ентусиазма, с който подхождаш към колата ама айде малко ентусиазъм и в правописа.
-
Longarcheto
- Автомобил:
- Двигател:
колеги имам едно питане кам вас стигнахме на етап нов мап гоня макс 1.5бар дали стоковите дюзи ше позволят това нешто или да зимам други и наи веч колко кобикови 

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Със стоковите бутала и биели ли си ? Че до колкото помня те държаха на 1.2 бара ...
п.п ако бъркам нека ме поправят
п.п ако бъркам нека ме поправят