проблем температурен датчик
- tiho_madjarov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем температурен датчик
Благодаря Ви !!! 

- tiho_madjarov
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги препоръчайте ми какъв температурен датчик да си сложа,че стария даде фира.Питах в оторизиран сервиз на VW оттам ми дадоха цена 60 лв + 3 лв за О-пръстен общо 63лв за оригинален датчик.Дават му 2 год. гаранция.Струва ли си да се дават толкова пари или по-добре някой по-евтин. 

- crashman
- Автомобил: Bora
- Двигател: AUS
- Контакти:
tiho_madjarov написа:Колеги препоръчайте ми какъв температурен датчик да си сложа,че стария даде фира.Питах в оторизиран сервиз на VW оттам ми дадоха цена 60 лв + 3 лв за О-пръстен общо 63лв за оригинален датчик.Дават му 2 год. гаранция.Струва ли си да се дават толкова пари или по-добре някой по-евтин.
Моя си го взех от D&N - ELTH, с номера на стария, разликата е, че няма щампа VW AUDI, но е същия производител, но нямам гаранция /като съдя колко е работил стария... може и да не го сменя повече/. Струваше ми 46-47 лв. Продават се и китайски до около 20-25 лв., но аз за датчик не бих рискувал никога с копие.
За да купиш нов ти е важен номера на датчика /около 9 цифри май бяха. гравирани на металния пръстен/ и цвета на пръстена /жълт, син.../.
При "оригиналните" датчици, темостати, гумените О-пръстени се продават отделно, срама нямат

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”