Мисля, че е доста добре за този автомобил с този мотор (1.8 90коня ABS - леко отпушен), няколко МК3 ГТИ 115коня обаждаха същите, че даже и по-бавни времена днес на Божура. Като цяло ГТИ 115коня дават времена от рода на средни и ниски 18ки, имаше и един АБФ даваше високи 16ки.
Така, че съм доволен от колицата и като за първи опит на Божура 18.1сек е добре като вземем в предвид наклона и настилката на пистата, които бавят колите там. Карах с 95 около 15литра, с крик и резервна гума. А още нещо колата е с пълен ел пакет и климатроник, които също бави.
Имаше и доста вървежни Голф двойки днеска дето обаждаха късни 15ки без да се замислят.
По натам ще пробвам с ОМВ 100 и леко олекотена кола (гума, крик, кори и задна седалка)
Планувам да докарам колата до към високи 17ки, след още няколко промени.
Друи времена, които ми направиха впечатление БМВ Е36 318 ниски 19ки, БМВ Е36 318ис 140коня даваше времена в интервала 17.8-18.4

Така, че съм довлен.
Ще ми е интересно колегите с Голф3 1.6 101коня, ГТИ 115коня, ТДИ 90 и 110коня какви времена са давали. За 1.9 ТДИ 90коня, е ясно, че е над 19сек интересуват ме другите.
ABF, KR и PL драйверите също могат да се обадя какви времена дават, ще ми бъде интересно и не само на мене.