Смяна предни говорители на passat 1994
-
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна предни говорители на passat 1994
Здр-те,наскоро с нашия(баща ми),решихме да вземим кола(имаахме Венто,ама не излезна стока),та зехме пассата,всичко е ок,та за аудиото,има 4тонклони,2 на вратите и горе на таблото,горе дясната на таблото нещо издала багажа,всички бамкат всичко е ок,даже в багажникат лепнах една много голяма,ама с тая флашка,и кат усиля тая вьпросната, зима да пищи много гадно.Искам да попитам дали може да се смени тая,ако става направи тея 2-те горните ще ги сменя,някои ако знае нещо да помогни.Благодаря,извинявам се ако е има темата,нов сьм. 

- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Vw passat 1994 комби
надигаш решетката на щипки е внимаваи да не счупиш някоя след като излезе тонколоната излиза нагоре и тя е на щипки и после си монтираш каквото ти сърце пожелае
-
- Автомобил:
- Двигател:
добре,благодаря
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Iv0o0o0 написа:надигаш решетката на щипки е внимаваи да не счупиш някоя след като излезе тонколоната излиза нагоре и тя е на щипки и после си монтираш каквото ти сърце пожелае
Мисля обаче трябва да се съобрази с това че ако са двулентови колонките колко стърчи пищялкта за да може все пак да се сложи и решетката.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна предни говорители на passat 1994
одеве кат бях в колата,натиснах без да сакъм едно копче от касетофона(LOUD),тонклоните на вратите станаха 2пати по мощтни,ся май пак от дясно тонклоната се предаде става въпрос за тая на вратата,като заглушена е.Може ли да ми кажите тези на таблото и на вратите характеристиките им,смисал мощтност,колко са големи и с какви може да се заменят некви по-мощтни ? 

- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна предни говорители на passat 1994
Ами 3 реда по надолу е тази тема: viewtopic.php?f=12&t=177666
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”