Въпрос за джантите на Пасат Б3
Въпрос за джантите на Пасат Б3
Би ли ми казал някой, колко е ПСД-то на VW Passat B3, 1992 г.,т.е. диаметърът на кръговата стъпка (на кръга, свързващ центровете на отворите за болтовете на джантата), защото ще си купувам нови джанти 15"? За малкия отвор вече знам, че е с диам 57 мм. Джамбазинът не ми даде никаква книжка за колата, и съм затруднен в някои отношения.
отговор
Благодаря, колега. Намерих 4 оригинални лети джанти 15" за Пасата, за 200 лв., но двете трябва да се изправят малко,(другите 2 са мн.добри) а пичът отбивка не прави, даже се обижда. Струва ли си?
пояснение
Pav3l написа:Ами струва си, защото оригиналните джанти са много здрави, но родните пътища се справят и с тях...
А иначе Оригинални джанти (конкретно за Пасат) има доста видове. Аз съм виждал поне 3 от тях.
Това са едни с четвъртити капачки- за пасат от 1992 г, - Б3. А джантите, колега, въобще не са карани в България- така че и по немските пътища може човек успешно да ги поизкриви. Та, съгласен съм, че с лятите джанти, и особено тук, в българско, трябва да си закачиш не една, ами няколко обици на ухото, като ги караш.