проблем с чистачките
- zlatko83
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: PN
проблем с чистачките
здравеите. имам проблем с чистачките загуби средната степен,а наи бавната която по принцип маха на около 5 секунди започна да маха на около 1 секунда и да спира където си иска. отворих кората и проверих моторчето но до него просто не достига ток за определената степен.затова разглобих волана и лостчето на чистачките за да видя данеби от там да идва проблема но и там всичко си беше наред,работи перфектно подава ток за определената степен.не остана друго освен релето затова отидох до един приятел които държи магазин за авточасти и сложихме чисто ново реле но уви нямаше никаква разлика,затова пак си сложих старото реле. ако някои има някаква идея къкъв е проблема моля да пише защото аз се изчерпах с идеите. 

-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с чистачките
колег аима писано за това, и аз съм се зблъсквал с подобен проблем,при мен беше че като дам на интервала и си спираше когато и където поискаше, свалих моторчето отворих тази част където е предавателния механизъм там има четки и е смазано с грес, греста беше станала на гума, дъфка измих с бензинче и смазах на ново и всичко си дойде намястото
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”