извинявам се предварително ако вече има такава тема но не знаех по какви критерии да търся.
проба е следния ... сложих си усилвател с туба , съответно прекарах 1 кабел с 4инджове от мп3ойката до усилвателя и ся проблема е че касетофона не мога да го вкарам докрай. чинджовете са си големички и обират в тръбата за парното .(тоя ХАААНС неее ли мислил и за потенциално добро освучение на тия бараки)
та въпроса ми е как сте го решили този проб
благодаря
не мога да пъхна касетофона докрай
- popodopolo
- Автомобил:
- Двигател:
- Kashon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ммии не ми допадата идеятя с рязането и прочие не че ми е проблем но специално откъм сигнал не искам да има споики и прочие че и без туи там в миливолти....
ще си потарся Г образнин чинджове с преходници женски за да мушна сегашните....
за ЖВЦто не знам пич ама мойто е Алпинче по- дълго ли е кво ама чинджовете опират в тръбата за парното то просто се вижда колко е плитко гнездото за касетофон
ще си потарся Г образнин чинджове с преходници женски за да мушна сегашните....
за ЖВЦто не знам пич ама мойто е Алпинче по- дълго ли е кво ама чинджовете опират в тръбата за парното то просто се вижда колко е плитко гнездото за касетофон
- simon
- Автомобил: Hyundai Tucson
- Двигател:
Аз като взех голфа 3 нямаше касетофон,сложих си една оборотна Айва лекичко стърчеше ама караше.един ден ме ядоса и разпилях таблото точно отзад зад касетофона стърчеше една кръгла пластмаса,орязах я колкото можах и нещата се оправиха,после сложих сд кларион и нямаше проблем.Виж точно по средата зад касетофона да нямаш същите пластмаси,че гадно се махат.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”