Здравейте,
преди ден два реших да си поиграя с програмката Tacho pro. Пуснах я с нормален VAG COM кабел ( а не с донгъл за нея ). Както се и очакваше програмката стигна до някъде и забива на един надпис на немски, който не си спомням точно но въпроса е че нищо не се получи ( се едно не съм я пускал, никакви видими промени по таблото ). НО !!!! Вчера както си карах всички стрелки по таблото показаха 0 !!!. След 5 км. се оправиха за 10 секунди и пак 0 !!! Много странна работа. Предполагам че проблема не е контактен защото като се почукне по таблото ситуацията не се променя. Когато колата седи на място запалена пак ту работят ту не. Километража за изминати километри, дневния километраж както и всички показатели на бордовия компютър не са засегнати. Вързах се с VAG COM за таблото ( Instruments ) и не открих грешки. Единственото странно нещо което ми направи впечатление беше това че в полето обороти пишеше 880, а когато се вържа към контролера на двигателя пише 903. Според Вас дали проблема е някъкъв контактен, или софтуерен след намесата с Tacho Pro.
Със здраве Габи !!
моля попълни си полео местоживеене в профила! mod edit: vaskoto1
Прецакано табло след TachoPro
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
paralichko написа:колата е Октавия ( Голф 4 е единтичен, после ще кажа и какво точно е таблото ако е важно ). Ако имаш конкретна идея как се оправя кажи то със съвети ходи на сержиз или смени таблото всеки може...
Със здраве Габи !!!
Аз и идея си нямам... но след около 8 години в интернет и не знам колко по форумите мога да ти кажа едно нещо. Когато търсиш помощ то тогава не карай хората да ти вадят думите с ченгел. Все пак ти си заинтересования човек! Винаги давай пълна информация така че евентулано човекът който би могъл да помогне, от един погледа да разбере за какво става въпрос и след това да ти драсне с едно-две изречения.
Аз ако знаех и ако можех да ти помогна и като видя какво си написал и като знам например че трябва да те питам за един куп неща ( нужни ми за да мога да отговоря компетентно ) просто ще подмина темата. Това е!
Пак ти казвам.. ти си заинтересования, опитай се да предоставиш нужната иформация без да е необходимо да ти задават изясняващи въпроси!
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”